Cum alegi blugii perfecţi fără să fie nevoie să îi probezi

Dacă eşti pe fugă, dar găseşti o pereche de blugi exact aşa cum căutai demult, nu trebuie să mergi neapărat la cabină. Există un truc simplu care te ajută să vezi în câteva secunde dacă îţi vin blugii preferați sau nu. Iată despre ce este vorba!

Tot ce trebuie să faci este să tragi fermoarul blugilor şi să cuprinzi gâtul cu talia lor. Dacă marginile taliei se întâlnesc la spate fără efort, înseamnă că blugii ţi se potrivesc. Această metodă nu este, însă, eficientă dacă alegi jeanşi cu talie înaltă sau cu talie foarte joasă, scrie clikcpentrufemei.ro

Este bine să te asiguri dacă ţi se potriveşte şi lungimea pantalonilor. Pur şi simplu pune-i în faţa taliei şi vezi până unde ajung.

Atunci când vrei să îţi cumperi blugi, este important să nu te uiţi pe etichetă, pentru că mărimea de acolo s-ar putea să fie înşelătoare. Aplică trucul de mai sus, dacă eşti pe fugă, dacă nu, ia două mărimi diferite, care crezi că ţi s-ar potrivit, şi probează-le. Astfel vei face o investiţie pe care nu o vei regreta.

Blugii în nuanţe închise avantajează orice siluetă şi arată mai bine decât cei deschişi la culoare. În plus, sunt foarte versatili şi pot fi purtaţi cu orice.

Dacă vrei ca ţinuta ta să aibă un aer modern, alege întotdeauna blugii rupţi, însă ai grijă să nu fie şi decoloraţi. Părţile mai deschise nu vor face decât să scoată în evidenţă imperfecţiunile siluetei tale.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular