Culoarea anului a ajuns și pe unghii! Manichiura Ultra Violet este în trend primăvara aceasta!

0

Noul sezon vine cu noi trenduri și în materie de manichiură! Paleta de culori în trend conține multe nuanțe însă cea mai în vogă va fi cu siguranță ULTRA VIOLET, aleasă și culoarea anului 2018! Acest mov puternic se poartă atât în domeniul frumuseții cât și în lumea fashion. 

După ce Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2018, Ultra Violet a început să facă senzație în rândul fashionistelor. Dacă vreți să fiți în trend sezonul acesta trebuie nu doar să vă alegeți piese vestimentare în această culoare, ci și să vă colorați unghiile în aceste nuanțe frumoase de mov.

Specialiștii de la Nail Art Professionals au scos pe piață mai multe nuanțe de mov din care puteți alege, în funcție de preferințele și personalitatea voastră. Din noua colecție NAP fac parte culori puternice dar și mai deschise, fiecare fiind ușor de asortat la orice ținută și accesorii. Produsele pot fi comandate de pe site-ul brandului, sau puteți opta pentru ele direct în saloanele de manichiură Nail Art Exclusive Studio din Cluj Napoca sau Târgu Mureș.

Culoarea anului, Ultra Violet este una care exprimă puterea și originalitatea, atitudine pe care orice femeie trebuie să o aibă în acest an. Primăvara, mai mult ca oricând, această culoare face legea atunci când vine vorba de principalele trenduri în materie de modă. Nu trebuie să vă împodobiți unghiile cu accesorii sofisticate, culoarea în sine este spectaculoasă!

Pentru inspirație de modele și culori intrați pe paginile de socializare Nail Art Professionals (Facebook și Instagram) acolo unde veți găsi o multitudine de idei pentru o manichiură perfectă în noul sezon! Iată câteva exemple!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here