Cu tricolorul pe unghii, Bernadette Szocs vrea să cucerească din nou Europa!

0

Jucătoarea de tenis de masă din România s-a relaxat la salon înaintea unuia dintre cele mai importante concursuri din acest an, „Top 16 Europa”, competiție pe care a câștigat-o în 2018!

De fiecare dată când pleacă la turnee, Bernie își face manichiura în culorile steagului tricolor și spune că îi poartă noroc.

„Sunt pregătită, am avut mai mult de o lună la dispoziție să mă antrenez foarte bine, m-am uitat la meciurile adversarelor mele, am analizat totul și sunt pregătită să câștig un nou titlul” – Bernadette Szocs, multiplă medaliată europeană, componentă a lotului național de tenis de masă al României. 

Între două antrenamente și drumurile la sala de fitness, sportiva și-a permis și un moment de relaxare la salonul a cărei imagine este.

Înaintea fiecărui concurs important la care participă, Bernie are un ritual de la care nu se abate. 

“Îmi fac tricolorul pe unghii pentru că simt că îmi aduce noroc” – Bernadette Szocs, multiplă medaliată europeană, componentă a lotului național de tenis de masă al României.

Visa la un salon de frumusețe al ei

Blonda este pasionată de tot ce ține de beauty, a făcut cursuri de machiaj, de manichiură, iar înainte de concursuri își aranjează singură părul.

„Am învățat deja toate stilurile posibile, de fiecare dată îmi place să fac un model nou, niciodată nu am aceeași coafură” – Bernadette Szocs, multiplă medaliată europeană, componentă a lotului național de tenis de masă al României. 

Dacă nu ar fi făcut sport de performanță, Bernie știe ce i-ar fi plăcut să facă.

„Atunci când eram mică visam să am salonul meu, pentru că de când mă știu îmi place tot ce e legat de stil și de partea de frumusețe” – Bernadette Szocs, multiplă medaliată europeană, componentă a lotului național de tenis de masă al României.