Cu sau fără extensii de gene?

0

Am ales sa dezbatem un subiect de actualitate si foarte controversat, mai exact aplicarea extensiilor de gene. Pentru a clarifica cateva din intrebarile doamnelor si domnisoarelor am apelat la specialistii Allure Clinique de Beaute care au raspuns detaliat la fiecare nelamurire.

Ce trebuie sa stim despre extensiile de gene?

“O sa incepem prin a va explica ce inseamna extensiile de gene. Din pacate de foarte multe ori ajung la noi doamne care nu stiu exact ce inseamna extensiile de gene. Acestea nu sunt nici genele banda utilizate pentru un eveniment nu sunt nici genele smoc utilizate de asemenea pentru maxim 2 zile.

Extensiile de gene reprezinta aplicarea unui fir de par natural sau fir din matase pe geana deja existenta venind in prelungirea, arcuirea si definirea genelor naturale. Initial tehnica a pornit de la aplicarea unui singur fir de extensie pe un fir natural, ulterior tehnica avansand, iar in prezent avem de-a face cu noi tehnici numite 2D,3D,5D chiar si 9D, adica 2 fire de extensie pe un fir natural, 3 fire,5 fire sau 9 fire.”

De ce aleg doamnele sa poarte extensii de gene?

“De cele mai multe ori interactionam cu niste cliente care au o viata foarte activa, carora timpul nu le mai permite sa stea 30 minute in faza oglinzii pentru a se aranja zilnic. Drept urmare recurg la extensiile de gene, acestea oferindu-le posibilitatea de a renunta total la machierea ochiilor, iar in acest mod arata perfect chiar la prima ora a diminetii.

Avem clinte care aleg extensiile deoarece sunt alergice la rimel sau la alte produse de machiaj, iar prin purtarea genelor nu mai au nevoie de acestea si normal, mai sunt clientele ocazionale, care isi aplica genele doar inainte de un eveniment sau inainte de concediu .”

Ce trebuie sa stie o persoana care alege extensiile de gene?

“O sa incepem prin a va raspunde probabil la urmatoarea intrebare si anume prin faptul ca aplicarea extensiilor de gene nu dauneaza genelor naturale, dar acest fapt nu tine doar de persoana specializata care realizeaza aplicarea.

In primul rand doamnele trebuie sa fie foarte atente la produsele cu care se lucreaza, trebuie sa fie din aceasi gama, si cand spunem produse ne referim de la gelurile de curatare a genelor naturale pana la adezivi si extensii, toate trebuie sa fie din aceasi gama pentru a inlatura posbilitatea unor reactii de respingere intre produse. Dupa aceea extensiile de gene trebuie alese in functie de genele naturale, stim ca va doriti cu toate gene cat mai lungi si mai dese, dar daca genele naturale sunt foarte rare, scurte si subtiri, iar extensiile sunt 5D, lungi si groase, in acest caz, da extensiile distrug genele naturale.

Specialisul trebuie sa aleaga marimea si grosimea extensiei cat mai apropiata de cea a clientei, iar in acest caz purtarea lor o sa reprezinte doar o placere pura. De asemenea udarea din abundenta a ochilor cu extensii nu este recomandata, cu toate acestea este necesara curatarea ochiilor cat si a extensiilor. Fiecare clienta trebuie sa primeasca cate o perie cu care sa curate extensiile zilnic si totodata sa le aranjeze.

Din pacate multe personae au impresia ca genele o data aplicate nu mai trebuie atinse pana la urmatoarea programare la clinica, insa acest comportament este total gresit, putem face o paralele cu privire la extensiile de par, o data aplicate nu mai va spalati parul deloc? Cu toate acestea eu personal as vrea sa trag un alt semnal de alarma, iar acesta vine cu privire la estensiile de gene 2D,3D,5D sau 9D. Stim ca arata superb, iar ochii sunt 100% de papusa, dar ganditi-va cum se poat aplica intr-un mod sanatos si fara a fi daunator 3,5 sau 9 extensii pe un singur fir natural? Din pacate nu se pot aplica, iar atunci avem de-a face cu o aplicare defectuoasa, cu extensii lipite pe 2-3 fire naturale, cu o cantitate mult prea mare de lipici pus pe genele naturale si uite asa avem renumitele smocuri create pentru evenimente, pe care le purtam 4-5 saptamani si care in momentul in care se inlatura o fac cu tot cu genele naturale. E o problema pe care dorim sa o aducem la cunostiinta doamnelor, deoarece, din nefericire in ultima perioada am avut tot mai multe cliente care au fost ademenite de aceste aplicari fabuloase si care au avut de suferit dupa. Totusi, daca alegeti gene hollywoodiene sa nu fie mai mult de 3D iar grosimea acestora sa fie minima.”

Cat dureaza aplicarea extensiilor si normal peste cate saptamani trebuie sa revina doamnele la clinica pentru o noua aplicare?

“Durata aplicarii este foarte variabila, fiecare persoana avand marimea ochiilor diferita si numarul de gene naturale diferit, cu toate acestea o aplicare simpla de gene fir cu fir nu depaseste 1 ora jumate. Pentru 2D sau 3D trebuie totusi putin mai mult timp dar acesta nu depaseste 2 ore. Iar cu privire la rezistena extensiilor de asemenea este variabil termenul, fiecare specialist alege produsele care sunt pe placul sau si cu care lucreaza cel mai bine.

Noi am ales o gama de produse care se gaseste in special pe piata din capitala, deoarece sediul lor este in Bucuresti, dar aceasta este o gama premium in domeniu si spunem aceasta deoarece au si o parte de cercetare, lansand pe piata regular produse noi si imbunatatite. Asadar in momentul de fata utilizam un adeziv care are o rezistenta de pana la 7 saptamani si mai important decat acest aspect este faptul ca genele se lipesc in 1 secunda, inlaturand grija pe care trebuia sa o aiba clienta timp de 6-10 ore dupa aplicare.

De asemenea va spuneam despre inovatiile in domeniu, avem si noi ceva special si anume un adeziv antialergic, cu ajutorul caruia pot si persoanele care au dezvoltat alergii la adezivii obisnuiti sa aiba de nou o privire minunata cu ajutorul extensiilor de gene fara sa mai isi faca problem ca vor avea ochii iritati sau alte simtome alergice. Cam acestea sunt cele mai imporante aspect care trebuie sa le cunoasca doamnele si domnisoarele, pentru mai multe informatii va asteptam cu drag sa ne treceti pragul sau doar sa ne scrieti un mesaj pe pagina noastra de facebook : Allure Clinique de Beaute, iar noi o sa facem tot ce este necesar sa plecati cu genele mult visate.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here