Criterii de alegere a inelelor de logodnă

0

Iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care un om le poate trai de-a lungul vietii. In momentul in care oamenii se indragostesc, acestia ajung sa experimenteze emotii puternice. Intalnirea sufletului pereche este un moment unic si greu de egalat motiv pentru care barbatii se hotarasc sa faca pasul cel mare si sa le ceara pe domnisoare in casatorie.

Pentru ca evenimentul sa fie perfect, domnii au nevoie sa plece in cautarea celor mai potrivite inele de logodna. O cerere in casatorie nu este completa fara un inel pe masura. Alegerea poate fi cu adevarat dificila avand in vedere faptul ca marile magazine vin cu o multime de oferte menite.

Se stie ca femeile sunt extrem de pretentioase motiv pentru care alegerea inelului de logodna trebuie sa fie atent realizata. Pretul de achizitie variaza in functie de materialul din care bijuteria este realizat, dar si in functie de brandul magazinului.

Criteriile de selectie pentru cele mai frumoase inele de logodna

-In functie de masura – aceasta se poate afla cu ajutorul unui inel pe care persoana iubita il poarta in mod frecvent. Nimic nu este mai emotionat decat un inel care sa se potriveasca la perfectie asa ca barbatii trebuie sa acorde o atentie deosebita acestui prim criteriu;

-In functie de model – inelul de logodna clasic este considerat celebrul solitaire, adica acel inel care are o singura piatra, preferabil un mic diamant. Mai exista si varianta inelului cu centura de pietre sau varianta inelului cu trei pietre care simbolizeaza cele trei etape ale timpului: trecutul, prezentul si viitorul. Inelele in stil regal sunt potrivite pentru femeile care adora sa epateze si care vor sa iasa in evidenta cu orice pret. Nici inelele cu piata colorata nu trebuie ignorate, cel mai bun exemplu fiind chiar Dusa de Cambridge, Kate Middleton.

-In functie de material – in general, sunt preferate inelele din aur galben, insa in ultimii ani la mare cautare sunt inelele din aur alb sau din platina pentru ca au un aspect mult mai modern si mult mai elegant putand fi usor asortate oricarui alt gen de bijuterie.

Toate modelele de inele de logodna de la Zehava sunt realizate manual ceea ce ofera un farmec aparte. Daniel Teashala este omul din spatele minunatelor creatii, rezulatul muncii sale fiind unul cu adevarat spectaculos.

Pietrele utilizate in montare sunt pietre pretioase precum safirele sau diamantele si sunt aduse din diferite zone ale lumii. Bijuteriile sunt insotite de un certificate de autenticitate care ofera o garantie in plus asupra veridicitatii pietrelor folosite.

Cei care isi doresc sa isi faca o parere cu privire la modelele comercializate, pot stabili o intalnire in showroom acolo unde pot vedea cele mai bine vandute inele. Printre serviciile puse la dispozitie de magazine se numara redimensionarea inelelor, reparatia bijuteriilor sau placarea cu aur. Clientii pot oferi chiar si aur vechi la schimb astfel incat pretul final sa fie unul mult mai mic.