Cristina Spătar, extrem de slabă, dar nemulţumită de felul în care arată! Vrea din nou să se opereze la sâni!

Cristina Spătar este dependentă de operaţiile estetice. Deşi este extrem de slăbită, cântăreaţa nu renunţă la ideea de a-şi mai modifica câteva ceva la faţă şi corp. Fanii ei sunt îngrijoraţi.

Viaţa Cristinei Spătar nu este tocmai roz. Cântăreaţa a trecut printr-o perioadă grea şi a slăbit extrem de mult, motiv pentru care prietenii ei au început să se îngrijoreze.Deşi apropiaţii îi spun că este perfectă, Cristina Spătar este mereu nemulţumită de felul în care arată. Artista a devenit dependentă de operaţiile estetice şi acum se gândeşte din nou să treacă pragul medicului estetician.

Dacă până acum îşi mărea periodic buzele, de data aceasta vrea să-şi modifice silicoanele pentru că odată cu trecerea timpului sânii ei s-au cam lăsat. Ea susţine că are implanturi de aproximativ 11 ani, iar acum e nevoie de o nouă scimbare.

Dacă pe plan personal nu îi merge atât de bine, pe plan profesional Cristina excelează. Vedeta a pus bazele unei noi afaceri. Şi în muzică are noi proiecte. Cântăreaţa a îngregistrat un album de muzică populară, care va fi lansat în curând.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular