Cristina Siscanu Ionescu, noua concurenta BRAVO, AI STIL! Celebrities

0

Cristina Siscanu Ionescu este noua vedeta hotarata sa isi demonstreze talentul in materie de stil in celebrul show “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Vedeta recunoaste ca are emotii, dar este hotarata sa ajunga in finala si sa castige publicul si marele premiu. Cristina crede ca atuul ei il reprezinta experienta de viata si faptul ca le-a “citit” pe adversarele sale, insa este constienta ca aceasta competitie va fi dura. 

N-am mai facut asa ceva pana acum! De aici si emotiile, e ceva foarte nou pentru mine, desi am avut atatea aparitii publice si mi-au fost analizate tinutele de la evenimente de oameni avizati. Este un vibe interesant pe care nu l-am mai simtit pana acum, un cumul de emotii diverse. Este o competitie intre femei si lucrurile sunt dure.  Nu cred ca voi avea probleme. Incep sa le cunosc pe fiecare.

Am experienta de viata si mi-am dat seama din prima secunda cum sunt. Pe unele le cunosteam, pe altele le-am descoperit acum. Una e mai suparacioasa, una mai curajoasa, alta este <pusa> pe situatii comice si trateaza ironic ceea se intampla…. Stiu care dintre ele isi doresc sa castige cu orice pret si care se bucura de experienta si sunt mai relaxate.

In functie de asta voi incerca sa nu le deranjez. Daca ele ma deranjeaza pe mine, s-a terminat, voi riposta pe masura!”, spune Cristina Siscanu Ionescu.

Cum va evolua vedeta in prima aparitie de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, cum vor comenta concurentele tinutele pe care Cristina Siscanu Ionescu le va propune si care vor fi comentariile celor trei jurati aflati urmarind, in aceasta seara, incepand cu ora 22:00, o noua editie a incendiarului show, la Kanal D.