Cristina Ich, în juriul BRAVO, AI STIL!

  0
  foto: kfetele.ro

  Una dintre cele mai frumoase femei din România, Cristina Ich va face parte din juriul “Bravo,ai stil!”. Ea este invitata edițiilor de săptămâna viitoare, după ce în primele emisiuni Pepe a ocupat scaunul de jurat alături de Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu. 

  Sezonul cinci al celui mai in voga show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, a inceput in forta, telespectatorii facand deja cunostinta cu cele 10 concurente, aflate in lupta pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania. Din acest nou sezon in fiecare saptamana, un invitat special se  alatura celor trei jurati: Catalin Botezatu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu.Dupa Pepe, a venit randul Christinei Ich sa se alature juratilor “Bravo, ai stil!”, anunta kfetele.ro

  Saptamana viitoare, in cadrul celor patru editii difuzate incepand cu ora 22:30, la Kanal D, fanii emisiunii“Bravo, ai stil!” o vor putea urmari la masa juriului pe Cristina Ich. Ea este una dintre cele mai sexy fotomodele si vlogger de succes si o prezenta foarte activa in mediul online.

  Christina Ich se declara o fana inraita a acestui show si este hotarata sa le comenteze tinutele aspirantelor titlului de Cea mai stilata femeie din Romania; mai mult, aceasta nu este straina de formatul show-ului “Bravo, ai stil!”, Christina s-a mai aflat la masa juriului, intr-una din Galele sezonului trei.