Cristi Borcea vrea să scape de Alina Vidican! Ce ofertă i-a făcut

0

Se complică lucrurile în familia Borcea. Cristi vrea neapărat să divorţeze de Alina şi i-ar fi făcut acesteia o ofertă mai mult decât generoasă. 600.000 de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber. 

Mariajul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican stă pe un butoi cu pulbere, de când Valentina Pelinel a făcut anunţul că este însărcinată! Chiar dacă blonda, despre care se tot presupune că este amanta fostului boss dinamovist, nu a dezvăluit nici până la această oră numele viitorului tătic, vestea a zdruncinat din temelii liniştea conjugală a Alinei Borcea. Aceasta şi-a atacat în public rivala, căreia i-a adresat cuvinte grele.

poza

Între timp, zvonurile că Borcea ar intenţiona să divorţeze de Alina s-au înmulţit în presă. 600 000 de euro şi câteva proprietăţi ar fi pus Borcea la bătaie pentru a-şi pune pe liber nevasta.

Dacă până acum tuna şi fulgera când auzea de un posibil divorţ între Alina şi Cristi, acum naşul lor de cununie, Gigi Becali, pare a fi mult mai circumspect în declaraţii: ”Eu nu ştiu aşa ceva. Întrebaţi-l pe el”.

61540780

citeşte mai mult pe click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.