Coroniţele cu flori- accesoriul perfect pentru o vară perfectă!

0

Coroniţele cu flori sunt în tendinţe şi în această vară. Cu atât mai mult, acestea se pot purta oriunde şi se pot asorta cu orice ţinută. De asemenea, coroniţele sunt accesoriul perfect pentru coafuri împletite, purtate pe o parte sau bucle foarte puţin definite!

Moda coroniţelor cu flori a pornit de la renumita artistă Lana del Rey,care a reuşit să atragă atenţia tutor prin look-ul ei de prinţesă boho. Ea a oferit din acel moment acestor coroniţe o popularitate nemaipomenită! Astfel, acest accesoriu a devenit un must have pe timpul verii pentru toate tinerele,care vor să fie cât mai fashion!

Fie mari sau mici, naturale sau artificiale, fetele aleg să poarte tot mai des aceste coroniţe, iar Deea Dragoş se numără printe ele:

Îmi place să port coroniţe cu flori, deoarece consider că adaugă farmec ţinutei mele şi cred că îmi evidenţiază feminitatea, afirmă tânăra.

Nici vedetele noastre nu râmân în urmă, când vine vorba de capitolul coroniţe cu flori!

Uite ce bine le stă!

Așadar,indiferent că mergi la un party,la o plimbare în parc sau la piscină,nu uita să îţi accesorizezi ţinuta cu acestă coroniţă. Acest accesoriu îţi va da un plus de feminitate şi vei arăta ca o adevărată divă!

P.S Micile detalii fac diferența!

 

Redactor: TEODORA BĂRBUŞ

sursa foto: facebook.com., google.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.