Corina, sexy şi obraznică la Media Music Awards! De unde s-a inspirat vedeta?

  1

  Corina a şocat întreaga lume mondenă cu apariţia ei pe covorul verde de la Media Music Awards. O rochie ciudată, cizme peste genunchi, faţa plină de perle, piercing-uri şi cercei…toate au contribuit la look-ul ei de războinică urbană. Chiar dacă mulţi credeau că întreg conceptul a fost gândit de cântăreaţă, noi vă demonstrăm că nu este vorba de originalitate! Iată de unde s-a inspirat Corina!
  corina dorian 2

  Cântăreaţa a crezut că a dat lovitura cu ţinuta ei la Media Music Awards. Şi-a pus câteva sute perle pe faţă, iar presa a scris imediat că  a lansat un nou trend în lumea modei româneşti.

  Însă, acest trend a fost lansat de ceva vreme de casa de modă Ghivency. Marca franceză de lux, cunoscută pentru hainele sale couture, a ales să-şi accesorizeze în acest fel ţinutele pentru ultima colecţie de toamnă iarnă.

  12paris-top-slide-2HFC-tmagArticle

  Practic, Corina a optat pentru ceva asemănător, iar sursa ei de inspiraţie se vede de la o poştă.

  Nu ştim însă dacă cerceii sunt chiar Ghiveny (aşa cum scria presa), sau este doar o copie ieftină a bijuteriilor pentru faţă.

  collage3

  collage2

  De altfel, excentrica vedetă a susţinut un show sălbatic la Sibiu, alături de Dorian Popa şi dansatoarele sale. Spectacolul a fost unul mult prea sexy şi s-a transformat într-o show cu accente erotice.

  ”Conceptul show-ului meu a fost acela de o prințesă neînfricată, venită dintr-o altă lume, în care haosul este cuvântul de ordine. Alături de dansatoarele mele, luptatoare manga, am pornit o luptă menită să arate că femeile, dacă sunt unite, sunt de neînvins. Acesta este și mesajul noii mele piese, “Fete din Balcani”, care promovează ideea de girl power. Sunt o feministă convinsă și sper să trăim în curând momentul în care vom avea și o femeie Președinte”, declara Corina.

  corinadorian

   

  Tot în acelaşi spectacol, Corina a făcut un gest demn de…Miley Cyrus! Cântăreaţa a pus  imaginația tuturor bărbaților pe jar, atunci când  a adus pe scenă o banană uriașă în jurul căreia a început să danseze împreună cu trupa ei de dansatoare.

  Şi Miley Cyrus a mângâiat o banană pe scenă în urmă cu un an…

  Aşadar, de unde s-a inspirat vedeta?

  collagebanana

  1 COMENTARIU

  1. […] credeau că întreg conceptul a fost gândit de cântăreaţă, Life Syle demonstrează că nu este vorba de originalitate! Iată de unde s-a inspirat […]

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here