Corina s-a despărţit de soţul ei! Nelu Bud a fost filmat cu o altă femeie!

0

Corina şi Nelu Bud nu mai formează un cuplu! După ce soţul cântăreţei a fost filmat cu o altă femeie, ea a recunoscut că s-au despărţit şi singurul lucru care îi ţine împreună este băieţelul lor, Robin. 

Corina a declarat că s-a despărțit de Nelu Bud de multă vreme, însă a ținut să precizeze că a rămas în relații bune cu acesta, cei doi având împreună un copil.

646x528

Eu și tatăl copilului meu, Robin, nu mai formăm un cuplu de multă vreme, dar am considerat că acest capitol al vieții noastre personale nu este de interes public. Am rămas în relații foarte bune și tot ce contează este că el e un tată extraordinar pentru copilul meu și sper că așa va rămâne mereu.

Nimic nu e mai important pentru mine decât fiul meu, pentru care lupt să am o cariera de success, să fie mândru de mama lui”, a declarat Corina pentru cancan.ro.

Corina și Nelu Bud au s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani. Relaţia lor a fost mereu ţinută departe de ochii presei.

corina_ioanbud

Zilele trecute, bărbatul a fost filmat în compania unei brunete pe care a dus-o acasă, artista fiind în Poiana Brașov, acolo unde avea concert. Nelu Bud a mers cu respectiva femeie la restaurant, iar la final a dus-o acasă, nu înainte de a lua și o sticlă de vin. Ziariştii de la cancan.ro susţin că cei doi ți-au petrecut noaptea în apartament și s-au distrat de minune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.