Corina, moment emoționant pe scenă! Nu a mai făcut așa ceva în public!

0

Aseară Corina a avut un show spectaculos la Satu Mare. Deși a avut zeci de concerte în acest oraș, artista are emoții de fiecare dată când urcă pe scenă, asta deoarece ea este sătmăreancă. Aflată din nou la Satu Mare de Zilele Orașului, cântăreața a avut parte de un moment extrem de emoționant.

Corina are emoții de fiecare dată când cântă la Satu Mare. În cadrul show-ului de ieri, artista a făcut o mărturisire în fața miilor de fani.

“Satu Mare, îți mulțumesc pentru ceea ce sunt astăzi!” a spus Corina extrem de emoționantă. Cântăreața a mărturisit că nu a uitat niciodată de unde a plecat și îi face plăcere să se întoarcă la Satu Mare ori de câte ori are ocazia.

DSC_1596

Artista și-a salutat și familia din Satu Mare direct de pe scenă. Mai mult, Corina i-a cântat LA MULȚI ANI tatălui ei, împreună cu mii de oameni prezenți în Piața 25 octombrie.

Cu ochii în lacrimi, artista a spus la final “Tati te iubesc! “.

DSC_1608

Corina este una dintre cele mai iubite artiste din România. De curând ea a divorțat de Nelu Bud, un afacerist din Satu Mare.Corina Bud a format un cuplu cu afaceristul Nelu Bud, aproape 20 de ani. Cei doi au un băiat de 6 ani şi jumătate, pe nume Robin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.