Combinații vestimentare streetwear, sexy și la modă în 2020

0

Preocupată de cum arăți și cum te îmbraci, vei dori să completezi garderoba ta cu alte câteva articole vestimentare versatile. Clessidra te va încânta din nou, magazinul fashionistelor care și în 2020 ne ține aproape de trendurile lansate. Poate că este implicită nevoia de a opta pentru ceva elegant atunci când participi la evenimente cu ștaif. Dar să ne preocupăm ceva mai mult de ținutele de zi cu zi, cele streetwear. Uită de banal și descoperă ținute interesante la Clessidra.

Topurile sexy și casual, o alegere a celor care doresc să sublinieze feminitatea

Un top pare poate una dintre alegerile firești ale oricărei zile. Colecția de topuri sexy sau casual de la Clessidra  îți poate fi de ajutor. Pentru stilurile de fuziune, smart casual, poți opta pentru cămăși cu volane, inserții transparente, tulle și buline, detalii care te scot din banal. Acestea merg de minune cu un sacou închis într-un nasture, dacă dorești să mergi spre stilul sobru, o ținută office. Cu o haină de blană însă vei cuceri toate privirile în mod cert.

Body-urile sunt și ele în atenția publicului feminin. Acestea au ca scop să scoată în evidență linia bustului și nu numai. Pot fi la fel de bine combinate cu sacouri pentru un look sexy. Pentru o ținută de zi însă vei dori ceva mai potolit. Un body maieu cu print nebunesc, wild și în culori atractive ca rozul sau verdele crud pot fi mixate cu pantaloni de tip jeans, skinny și cu un cardigan confortabil și călduros – cu mâneci texturate.

Compleuri și seturi complete cu care nu dai greș

În timpul zilei ai atât de multe activități încât trebuie să fii îmbrăcată adecvat pentru orice moment, indiferit unde vei ajunge. În numele versatilității, ai nevoie de seturi sau compleuri precum vei găsi la www.clessidra.ro. Acestea aduc în prim plan tricotul, ce se poartă la fel de mult ca și anul trecut. Sunt confortabile, chic, casual și totuși feminine, ba chiar și ușor sexy, pentru că acest material cade pe tine și îți scoate în mod plăcut în evidență liniile corpului.

Un compleu roz cu pantalon și top scurt, dar cu mâneci lungi și umeri căzuți sau setul cu pantalon cu talie înaltă și tricou, gri sunt doar două din opțiunile regăsite la Clessidra. În varianta din tricot și rochiile sunt la fel de potrivite ca ținută de zi, de stradă. Mulate, cu guler înalt, acestea sunt simple și totuși pot crea un efect de look sofisticat, feminin, atractiv.

Pentru această perioadă rece rochiile din stofă pot fi o altă opțiune. Doar că, nu în varianta celor sobre și office. La Clessidra vei găsi un croi mai relaxat, reprezentat de volane la tiv, rochie scurtă cu decolteu în V, fără mâneci. O poți purta cu un top simplu dedesubt, alb sau negru. Adaugă cizme cu toc sau înalte până la genunchi și ești cool îndeajuns încât să atragi privirile celor din jur.

Trendul major al acestui an este reprezentat și de albastrul clasic. Descoperă la Clessidra și ținutele acestea, cu care să faci furori.