COLOR POWER- Ce spune culoarea hainelor despre tine?

0

FOGGI tocmai a lansat o nouă colecţie  de primăvară în colaborare cu Adelina Pestriţu. Ţinute chic, colorate şi extrem de feminine, toată le găseşti în aceeaşi colecţie, numită “Color Power”. 

De ce COLOR POWER?

Pentru ca fara indoiala, garderoba spune foarte multe despre tine si felul tau de a fi. Mai mult, hainele pe care le porti dezvaluie si starea de spirit in care te afli. Psihologii sunt de parere ca, pentru a-ti imbunatati starea de spirit, pentru a-ti creste increderea de sine, poti incepe prin a-ti schimba hainele si, mai ales, calitatea lor. Iata ce spun culorile hainelor tale, despre tine, potrivit psihologului Jennifer Baumgartner, in cartea sa “Esti ceea ce porti!”.

ROSU

Culoarea rosie simbolizeaza dragostea si romantismul, dar si puterea si dominarea. Rosul arata o persoana pasionala, orientata spre atingerea obiectivelor. Persoanele care obisnuiesc sa poarte rosu sunt lideri desavarsiti, sunt puternici si au o energie sexuala la nivel inalt.

rosu

NEGRU

Negrul este considerat culoarea universala a autoritatii. Studiile de specialitate au relevat faptul ca oamenii se simt puternici si competenti atunci cand sunt imbracati in negru. De asemenea, negrul dezvaluie o persoana simpla.

negru

ALBASTRU

Albastrul simbolizeaza unitatea, pacea, armonia, increderea. Cei care se imbraca de obicei in albastru sunt calmi si loiali. Au prieteni multi si relatii cordiale cu toata lumea. Albastrul este considerata culoarea ideala cu care sa te imbraci la un interviu.

albastru

VERDE

Verdele este culoarea tineretii, a generozitatii, a bunastarii si a norocului. Persoanele care obisnuiesc sa se imbrace in verde sunt prospere. Verdele mai reprezinta, de asemenea, fertilitatea.

verde

ALB

Albul semnifica simplitatea, inocenta. Persoanele care obisnuiesc sa se imbrace in alb simt nevoia de securitate in toate aspectele vietii.

alb

GALBEN

Galbenul te scoate cu siguranta din anomimat. Vrei sa iesi in evidenta, poarta galben. Galbenul converteste un anxios intr-un optimist notoriu. Persoanele care se imbraca de obicei in galben sunt alerte, energice, vor sa fie considerate diferite de ceilalti.

galben

MARO

Maroul este culoarea pamantului. Persoanele care obisnuiesc sa se imbrace in haine maro sunt persoane stabile, conservatoare, analitice.

MOV

Movul este culoarea creativitatii. Psihologii recomanda chiar ca, atunci cand ai nevoie de o idee, sa te imbraci in mov. Movul este genul de culoare pe care fie o iubesti, fie o urasti. Persoanele care obisnuiesc sa poarte culoarea mov sunt deschise la minte, au incredere de sine si nu se lasa influentati de parerea altora.

HAINE NEUTRE

Persoanele care prefera hainele neutre sunt introvertite, care vor sa se ascunda de restul lumii, care vor sa scape de responsabilitati.

Iata si paleta de culori existenta in colectia COLOR POWER, culori care iti vor face zilele si mai frumoase decat erau. Prioritatea noastra este zambetul vostru.

Toate ţinutele le găseşti pe www.foggi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.