Colecția Sprandi Retro Sneakers și tendințele de sezon

0

Athleisure înseamnă mai mult decât stil, este un stil de viață. Toate persoanele active, dinamice și moderne vor adora pantofii sport de inspirație retro din noua colecție capsulă Sprandi, ce pot fi integrate cu succes în tendințele sezonului rece.

Pantofii sport preferați pot fi purtați când ieși cu bicicleta, dar și la plimbarea relaxată în oraș. Merg bine cu un costum la birou, dar și cu blugi la adunarea cu prietenii din weekend. Se potrivesc atât cu rochii lejere, cât și cu colanți. De mult timp pantofii sport nu mai sunt asociați exclusiv cu mișcarea. În tendințele de sezon se integrează perfect cu ținutele confortabile, cuceresc cu mândrie streetstyle-ul și sunt o parte indispensabilă a stilului Atheleisure.

În colecția capsulă Retro Sneakers Sprandi există modele atemporale pentru ambele genuri. Oamenii activi privesc fiecare zi ca o șansă de a experimenta ceva nou – adoră sportul, călătoresc spre o nouă aventură, caută să își creeze noi amintiri, râvnesc după noi senzații. Pantofii pe care îi poartă trebuie să răspundă tuturor provocărilor din viața de zi cu zi.

O talpă moale, stabilă și confortabilă la pantofi este esențială. Poți da frâu liber imaginației cu ajutorul culorilor, materialelor și detaliilor. Pantofii sport retro sunt caracterizați prin finisaje din material care respiră, inserții de culori care combină nuanțe de cafea cu lapte cu galben sau verde mentă, alb murdar cu negru, închidere cu șireturi sau scai și emblema „S”.

Secretul pentru moda de sezon? Combinația dintre pantofii sport unisex atemporali și șosete groase. Asociază o pereche de sneakers Sprandi în culori puternice cu un look monocromatic pentru o ținută foarte actuală sau optează pentru o pereche de pantofi sport în nuanțe neutre și blugi albaștri pentru un look relaxat actual.

Descoperă colecția Sprandi în magazinele fizice CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.