Colecția MOSCHINO, disponibilă din 8 Noiembrie online și într-un singur magazin H&M din România!

0

Noua colecție MOSCHINO, lansată în colaborare cu H&M se lansează săptămâna aceasta și în România! Haine și accesorii pentru bărbați, femei, dar și câini, toate se vor găsi online pe site-ul H&M, iar fizic vor putea fi cumpărate doar dintr-un magazin din capitală.

Colecția MOSCHINO [tv] H&M va fi lansată în România pe data de 8 noiembrie 2018. Aceasta va fi disponibilă într-un singur magazin din România, din centrul comercial Băneasa Shopping City, București. Colecția de designer va fi online și pe site-ul H&M pe aceeași dată, începând cu ora 11.00 AM.

Dacă vă doriți una dintre piesele vestimentare sau accesoriile din noua colecție de designer va trebui să vă grăbiți să le achiziționați. “Ne dorim ca toată lumea să poată cumpăra colecția MOSCHINO [tv] H&M, de aceea am limitat achizițiile la maximum un articol din fiecare model de persoană. Regula este valabilă pentru toate articolele din colecție, inclusiv accesorii, pantofi și genți.” Anunță reprezentanții H&M.

Marea lansare de la magazinul din Băneasa Shopping City se anunță a fi plină de clienți, de aceea s-au făcut deja câteva reguli în ceea ce privește accesul. „Clienții care stau la coadă vor primi o brățară colorată. Există 14 culori, câte una pentru fiecare grup de clienți. Culoarea pe care o primesc determină ora la care le vine rândul să cumpere din zona colecției de designer. Fiecare grup va avea 15 minute la dispoziție pentru cumpărături, cu 5 minute pauză între intervale. În magazin, achizițiile sunt limitate la maximum un articol din fiecare model de persoană. Regula este valabilă în primele trei ore de la lansarea colecției pentru toate articolele din colecție, inclusiv accesorii, pantofi și genți. Puteți continua să faceți cumpărături în mod normal în restul magazinului, sistemul de așteptare în coadă se aplică numai colecției de designer.” mai anunță reprezentanții magazinului.

MOSCHINO [tv] H&M este o colecție plină de culoare, potrivită pentru stilurile pe care vreți să le abordați în această toamnă. Piesele vestimentare și accesoriile, precum și hainele pentru câini le puteți vizualiza deja pe site-ul H&M.

Publicată de H&M pe Miercuri, 31 octombrie 2018

Despre designerul Jeremy Scott

Născut în Kansas City, Missouri, Jeremy Scott a absolvit Institutul Pratt în 1996 cu o licență în Design vestimentar. S-a mutat la Paris, unde și-a început cariera cu marca proprie Jeremy Scott. În următorii ani, a contribuit la lansarea carierei modelului Devon Aoki, a colaborat cu Christian Louboutin și cu Stephen Jones și a fost remarcat de Karl Lagerfeld.

Scott s-a întors în Statele Unite în 2002 și s-a mutat la Los Angeles. Creațiile sale au fost purtate de numeroase vedete pop – Rihanna, Katy Perry, Miley Cyrus, Madonna, Björk și Nicki Minaj, pentru a menționa doar câteva. În prezent, Jeremy Scott este cunoscut drept o emblemă a culturii pop contemporane, iar creațiile sale sunt recunoscute în întreaga lume. A colaborat cu gigantul sport Adidas în 2008 și a lansat o linie extrem de populară de încălțăminte și îmbrăcăminte. Creațiile sale au devenit imediat un hit în rândul iubitorilor de streetwear de lux. În octombrie 2013, Jeremy Scott a fost numit director creativ al MOSCHINO – transformând brandul de prestigiu prin ochii unui american, cu piese vestimentare și accesorii inspirate din stilul McDonald’s, rochii de seară în nuanțe de acadea și multe detalii aurii. Doar doi ani mai târziu, documentarul „Jeremy Scott: The People’s Designer” a fost lansat în premieră la Teatrul Chinezesc Grauman din Hollywood. În timpul evenimentului, Scott și-a lăsat amprentele în cimentul emblematic din fața teatrului – fiind primul designer de modă inclus în celebrul Hollywood Walk of Fame. El a fost însoțit de muza și prietena sa Katy Perry.

La începutul anului 2018, Scott a confirmat că MOSCHINO va lansa o colecție exclusivă alături de H&M. El a declarat: „Sunt foarte încântat de colaborarea MOSCHINO [tv] H&M. Mi-am dedicat viața creării unei conexiuni cu oamenii prin modă. Această colaborare , îmi permite să ajung la un număr fără precedent de iubitori ai creațiilor mele”.