Colecția Izabelei Mandoiu, la Designers Boutique București Mall

0
79

În perioada 13 aprilie – 4 mai, pop-up store-ul Designers Boutique@București Mall prezintă articolele vestimentare pline de feminitate ale Izabelei Mandoiu. Creatoarea este  cunoscută pentru modul natural în care integrează cultura românească în piese contemporane de zi cu zi.

Designers Boutique, un spațiu oferit gratuit de București Mall, s-a deschis pe 23 martie și pune la dispoziția clienților, la fiecare trei săptămâni, colecția unui alt designer român de fashion. Primul designer care și-a prezentat creațiile la Designers Boutique a fost Venera Arapu.

Izabela Mandoiu este cel de-al doilea designer român prezent la Designers’ Boutique@București Mall. Iubitoarele motivelor românești tradiționale se vor bucura să descopere în colecția Izabelei articole moderne care reinterpretează piese vestimentare românești într-o manieră profund feminină.

Special în cadrul Designers Boutique, Izabela expune colecția Motive de Fericire ce include iile românești cu specific argeșean, care au făcut-o celebră atât în România, cât și peste hotare. Mesajul colecției este că toți cei ce poartă ținutele cu simbolistică tradițională românească au sentimente de mândrie.