Colecția Giambattista Valli x H&M se lansează pe 7 noiembrie și în România! Cât costă piesele vestimentare

0

Colecția realizată de Giambattista Valli în colaborare cu H&M va fi lansată oficial și în România! Din data de 7 noiembrie produsele care fac parte din colecție vor putea fi cumpărate din magazinul H&M din Băneasa Shopping City, București dar și online.

Ținute spectaculoase, cu imprimeuri îndrăznețe și asimetrii, toate fac parte din noua colecție născută din colaborarea celebrului retailer cu designerul Giambattista Valli.

Piesele vestimentare vin perfect la începutul noului sezon rece, acestea fiind potrivite pentru sărbătorile de iarnă, în special pentru party-urile de sfârșit de an.

„Am fost onorat când H&M m-a abordat pentru această colecţie. Nu cred că H&M bate la ușa fiecărui designer, dar au venit la mine şi consider că aceasta este un moment foarte interesant pentru brandul nostru. Pe lângă onoarea de a fi  propus și de a fi în compania excelentă a unor mari designeri (referindu-se la colaborările trecute ale H&M), am fost extrem de fericit că această colaborare îmi  permite să împărtășesc dragostea mea pentru frumusețe cu un public și mai larg și să fac cel mai mare număr de oameni fericiți purtând creațiile mele, pentru momente speciale in vietile lor”, a spus designerul despre colaborarea cu retalierul.

Colecția este alcătuită în stilul caracteristic designerului italian și conține elemente la prețuri accesibile pentru iubitoarele de modă, între 79 și 399 de euro.

De la începutul lunii noimebrie ținutele vot putea fi cumpărate și de către romance din magazinul H&M din Băneasa Shopping City din capitală dar și online pe site-ul retailerului.