Home / Fashion / Colecția ESMARA by Heidi Klum a fost lansată și în România! Cât costă piesele vestimentare semnate de cunoscuta actriță

Colecția ESMARA by Heidi Klum a fost lansată și în România! Cât costă piesele vestimentare semnate de cunoscuta actriță

Heidi Klum a lansat la New York Fashion Week o colecție de piese vestimentare chic și accesibile tuturor. Esmara by Heidi Klum este acum disponibilă și în România, exclusiv în magazinele Lidl. Colecția este dedicată femeilor care iubesc stilul urban, având o garderobă cât mai simplistă.

Colecția  „esmara by Heidi Klum” are tema „Heidi & The City”. Aceasta cumprinde articole de toamnă, de la jachete bomber, fuste conice, cardigane,  incaltaminte Leo print, dantele rafinate, topuri delicate si jachete de piele in stil rock. Vedeta spune că împreună cu specialiștii din lumea modei, s-au inspirat din cea mai cosmopolită metropolă a lumii, orașul New York.

Hainele semnate de celebra actriță sunt disponibile în peste 10.000 de magazine Lidl din 28 de țări, printre care și România. În plus, colecția este disponibila si in pop-up store-ul care va va functiona in Bucuresti, intre 18-24 septembrie exclusiv.
Pe langa articolele vestimentare, disponibile in marimile 34-44, colectia cuprinde si articole de incaltaminte pentru toate gusturile, cu marimi cuprinse intre 37 si 41.

About paginadelifestyle

Check Also

Flori de Ie deschide Feeric Fashion Week 2018

Cea de-a 11-a ediție a celei mai importante săptămâni a modei din Europa de Est, ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.