Colecția Dior Backstage, de astăzi în magazinele Sephora din România!

Cele mai noi produse de machiaj, marca Dior , se găsesc de astăzi și în România! În magazinele Sephora puteți testa și cumpăra linia Dior Backstage, cunoscută deja în întreaga lume. Colecția cuprinde mai multe tipuri de produse, potrivite oricărui tip de ten. 

Linia Dior Backstage este compusa din 40 nuante de fond de ten, 2 palete pentru ochi, 2 palete pentru sprancene, 1 paleta pentru buze, 1 paleta pentru contouring si 1 pentru iluminare. De asemenea sunt disponibile 14 pensule, potrivite pentru aplicarea ideala a machiajului.
Ambalajul elegant si transparent iti permite sa vezi culorile imediat, un avantaj pentru make-up artistii ce lucreaza in atmosfera agitata din culise, si de asemenea pentru femeile ce doresc sa gaseasca nuanta potrivita imediat.

“Dior Backstage este o linie inspirata de experienta mea din culise. Include toate produsele mele esentiale, in nuante neutre si cu formule profesionale, adaptabile, potrivite fiecarui tip de ten.” spune PETER PHILIPS, Director de Imagine si Creatie Dior

Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular