Colanții pentru sport, un must have pentru orice femeie ce vrea să fie sexi

0
72

În diversele magazine online de articole sportive, există numeroase modele de colanți cu destinații felurite: unii sunt buni de purtat la orele de yoga, alții la cele de dans modern. Unii se recomandă a fi îmbrăcați la orele de fitness, alții la alergat afară, în parc sau pe stadion.

S-au făcut numeroase studii științifice în ultimii ani cu privire la beneficiile și contraindicațiile articolelor sport de compresie, inclusiv a colanților.

Rezultatele acestor studii sunt edificatoare. Cercetătorii au concluzionat că îmbrăcămintea și accesoriile sport nu afectează în mod direct viteza, rezistența și nici rezistența peroanelor ce fac mișcare.

Ce-i drept pot avea un efect pozitiv mic asupra proceselor de recuperare după efort, reducând într-un anume grad severitatea senzațiilor dureroase post-antrenament.

Așadar, beneficiile aduse de echipamentul sportiv modern este mai mult de natură psihologică, dar, deja se știe, nici efectul placebo nu este deloc de neglijat. Când te simți bine, inclusiv datorită hainelor pe care le porți,  performanțele sportive sunt și ele notabile.

Important este faptul că nu s-au detectat efecte negative ale purtării de haine cu compresie.

Mai ales femeile sunt încântate de ideea de a purta colanți la sala de fitness, deoarece în acest fel pot ca să își etaleze formele și, în cazul în care au ceva de retușat, pot să realizeze mai rapid acest lucru purtând haine de compresie la orele de fitness și putându-se observa permanent în oglinzile sălii. Astfel, la nivel mental, ele își impun ca să își rezolve mai rapid micile probleme privind aspectul fizic, putându-se compara și cu celelalte colege de la clasa de sport din care fac parte.

Cu atât mai mult când aleargă afară, de regulă prin parc ori pe pista vreunui stadion din apropiere, o femeie vrea să arate bine, iar niște colanți frumoși, bine aleși, poate să îi dea un puternic sentiment de încredere în sine, în potențialul său ascuns.

Fiind niște pantaloni de compresie, ei au și menirea de a contura mai bine picioarele purtătoarei, de a le face mai sexi.

Datorită materialelor novatoare din care sunt confecționați colanții sport, aceștia păstrează un echilibru termic, asigură un confort excelent, indiferent de vremea de afară și de intensitatea efortului depus.

Pentru că, mai nou, o femeie nu se poate lipsi de telefon nici măcar dacă aleargă prin parc, colanții cu buzunare sunt ideali pentru a menține fixat atât smartphone-ul, dar și cheile locuinței, care din buzunarul unor pantaloni de trening, spre exemplu, ar sări cu siguranță. Totul este strâns bine, presat datorită materialului compresiv, deci este eliminat riscul pierderii obiectelor strict necesare din buzunare.

Colanții sport sunt mai ușor de întreținut decât îmbrăcămintea normală, fiind astfel realizați încât să reziste la murdărirea cu noroi (dacă se aleargă în parc după ploaie, spre exemplu).

Sunt ușor de șters și se uscă extrem de repede. Ocupă puțin spațiu, spre deosebire de pantalonii de trening sau de blugi, așa încât intră ușor într-un rucsac urban de mers la sala de sport, ba chiar și în valiza de plecat în concediu.

Oferta online de colanți pentru sport fiind atât de variată, cu siguranță vei găsi una sau mai multe perechi care să îți placă în mod real și care să fie și la un preț de achiziție bun, ce se înscrie în bugetul personal.