Cocktailul minune al lui Carmen Brumă pentru un păr de invidiat!

0

Carmen Brumă are reţetă pentru orice. Vedeta tv le-a mărturisit celor care îi urmăresc blogul cum îşi îngrijeşte părul în anotimpul friguros şi ce bea pentru a stimula creşerea lui.

Carmen Brumă ştie exact ce trebuie să pună pe masă ca să nu ajungă la frizer. Vedeta consumă în această perioadă peşte gras, ouă, nuci şi semninţe, morcovi, dar şi o combinaţie de legume cu frunze verzi.

 “Părul nostru suferă de obicei în perioadele de trecere de la un sezon la altul. Al meu se manifestă aşa: cade într-o proporţie mai mare, e lipsit de vitalitate, strălucire şi e mult mai greu de aranjat. Nu disperaţi şi nu va grăbiţi să băgaţi foarfeca în el! Alimentaţia, suplimentele nutritive şi produsele de îngrijire potrivite va pot ajută să aveţi un par de invidiat”, şi-a sfătuit Carmen Brumă cititoarele pe blogul personal.

Ea le-a dat o reţetă numai bună de încercat în propria bucătărie. pentru acest cocktail care vă va face părul să arate fabulos aveţi nevoie de o legătură de pătrunjel, trei mâini de spanac, două gulii mari, o lămâie, patru tulpini de ţelină şi o lingură de pudră proteică din cânepă.

carmen bruma cocktail par

vezi mai mult pe click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.