Coafurile anului 2015! Vezi care sunt tendinţele!

1

2015 este anul schimbărilor şi în materie de coafură. Așa că, dacă v-ați propus ca anul acesta să ieșiți din banalitate, puteți să începeți cu părul. Trebuie să știți însă care sunt tendințele. Se poartă frizurile sofisticate, șuvițele ușor dezordonate, iar bretonul pare să fie și anul acesta obligatoriu.Hair stylistul Mihaela Vodnar ne dezvăluie toate secretele!

Şi în acest an rămân în vogă coafurile cât mai naturale.Dacă veţi merge la un eveniment elegant, trebuie să optaţi pentru cocuri lejere, bucle mari, cât mai voluminoase sau cozile de cal, care vor fi un must have în acest an.Aceste tendinţe au fost prezentate într-o şedinţă foto cu tematica: Rome, a Tale of Beauty.

 

 

 

Când vine vorba de tunsori, trebuie să ştiţi că nu există reguli.”Alegem tunsorile medii, drepte, păr lung accesorizat cu un breton într-o parte sau cu un breton drept, iar pentru cele scurte recomand tunsorile cât mai rebele şi mai naturale.”spune hair stylistul Mihaela Vodnar.

 

tunsori 2 tunsori

 

 

Mare atenţie însă! Atunci când vreţi o schimbare de look, ar fi bine să ascultaţi înainte sfatul specialistului. “Recomand orice culoare, orice tunsoare, sau orice coafură pe care o alegeţi să fie aleasă corespunzător pentru trăsăturile pe care le ai, stilul vestimentar şi stilul tău de personalitate” a mai adăugat Mihaela Vodnar.

 

 

 

 

Autor text: SILVIA CSEH

Sursa:Mihaela Vodnar, hair stylist salon Ciao Bella, Cluj Napoca

 

1 COMENTARIU

  1. Ma gandesc cu plarcee la tematica, imi fac diverse planuri dar parca n-ar fi ok nici asa nici prea multa libertate nu cred c-ar fi un punct forte in viata noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here