Home / Beauty / Coafuri de festival, la salon și la Untold Fashion Story! Află cum poți beneficia de oferta specială!

Coafuri de festival, la salon și la Untold Fashion Story! Află cum poți beneficia de oferta specială!

Vrei să întorci toate privirile în aceste patru zile la Untold? Atunci ai nevoie de un look perfect! Specialiștii de la GETT’S Salons propun super promoții pentru coafuri de festival atât la standul Untold Fashion Story, cât și la salonul din Platinia Shopping Center!

Stiliștii de la Gett’s Salons te așteaptă în aceste zile la sediul din incinta Platinia Shopping Center și în clădirea Casino din Parcul Central cu o ofertă specială! Ei te pregătesc de festival cu super coafuri reaizate atât la salon, la doar două minute de mainstage-ul evenimentului (pe baza brățării Untold) cât și la standul de la Untold Fashion Story.

Programările pentru ambele puncte de lucru se fac deja la numărul de telefon 0786994480, sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Gett’s Color Bar Platinia. Cu cât te programezi mai repede cu atât vei avea șanse mai mari de a beneficia de cea mai colorata și îndrăzneață coafură, care sigur va întoarce toate privirile!

De asemenea, la standul salonului Gett’s Color Bar de la Untold veți putea afla care sunt tendințele în ceea ce privește coafurile de festival (culori, împletituri și o multitudine de accesorii).

Oferta specialiștilor de la Gett’s Color Bar Platinia este valabilă în perioada 3-7 august 2017. Vezi aici mai multe detalii!

About paginadelifestyle

Check Also

Scarile din sticla va garanteaza o arhitectura deosebita si cu o functionalitate ridicata

Sa obtii spatii cu o arhitectura moderna este astazi mai usor ca niciodata. Ai nevoie ...

Feeric Fashion Week, ziua a doua. De la Palatul Buckingham la Sibiu

Cea de-a doua zi a celei de-a 11-a ediții a Feeric Fashion Week a debutat ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.