Clujul nu doarme niciodată! Ce se întâmplă în oraș weekendul acesta

0

Castigator al celui mai popular festival culturalo-socialo-artistic, atractiv printr-un program cultural intens de activități și evenimente, desfășurate pe parcursul unei nopți va avea loc în data de 17 spre 18 iunie 2017.

Ajuns la ce-a de-a patra ediție, Cluj Never Sleeps, se desfășoară ca o „noapte albă” a culturii, moment în care orașul devine mai viu, mai dinamic și mai tânăr, iar arta, multiculturalitatea şi viaţa de noapte se contopesc în weekendul din preajma celei mai scurte nopţi din an.

Programul de activităţi aduce o confluenţă a artelor în spaţii neaşteptate şi promovează iniţiative creative ale tinerilor. Fie că vorbim despre concerte, musical-uri, proiecţii cartate şi activarea unor spaţii inedite, instalaţii de artă interactive, performance-uri sau petreceri tematice, o să ne adunăm spre înserat pentru a da viaţă unei atmosfere vibrante pe străzile Clujului.

La ce fel de activităţi va puteți aștepta?

– proiecţii cartate pe clădiri, animarea desenelor murale prin lumină

– concert Les Nuages în Piaţa Unirii şi încheiere cu musicalul Must be blood (adaptare după celebrul “Little Shop of Horrors”)

– dedicarea unei străzi pentru desfăşurarea de activităţi artistice, performance-uri

– piesă de teatru adusă în curtea Institutului Cultural Francez prin intermediul Teatrului Naţional Cluj

– tradiţionalul Midnight Snack în miez de noapte

– instalaţii de artă care folosesc lumina şi culoarea amplasate în diferite puncte ale oraşului

– petreceri tematice

– iniţiative asociate ale partenerilor şi organizatorilor de evenimente care vor desfăşura activităţi sub cupola Cluj Never Sleeps

– scurtmetraje la cinema Victoria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.