Clujenii zboară vara aceasta la Constanța cu Blue Air! Vezi când sunt programate cursele spre Mare

0

Ieri, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj au demarat zborurile regulate sezoniere spre Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. Noua destinație disponibilă de pe aeroport, are 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică și sunt operate cu aeronave de tip Boeing 737 seria 500, având o capacitate de 126 de locuri.                   

La doar o oră de zbor, ruta care conectează Clujul de Constanța, facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. De asemenea, noul zbor va servi dezvoltării relațiilor turistice și economice dintre cele 2 județe.

Zborul intern ce conectează Cluj-Napoca de Constanța reprezintă cea de-a 4-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internațional Cluj, după București-Otopeni, Iași și Timișoara.

Zborurile către cea mai așteptată destinație, respectiv Constanța, sunt disponibile în perioada 15.06-28.09.2017, respectând următorul orar:

Ruta

Segment

Zile de operare

Ora de plecare (ora locală)

Ora de sosire        (ora locală)

Cluj-Napoca – Constanța

CLJ – CND

—4–7

Joi

16:30

17:30

Duminică

19:00

20:00

CND – CLJ

—4–7

Joi

15:00

16:00

Duminică

17:30

18:30

De pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Blue Air oferă zboruri spre 9 destinații, interne și internaționale, precum București-OtopeniIașiTimișoaraLondra   LutonLiverpoolDublinBirminghamLarnaca, Nisa și Hamburg, iar începând din 15 iunie 2017 și spre Constanța.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj este al doilea aeroport din România din punct de vedere al pasagerilor transportați, după  Aeroportul Internațional “Henri Coandă“ București, iar pentru anul 2017 estimează faptul că va înregistra un trafic cuprins între 2,7-3 milioane de pasageri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here