Cine sunt jurații competiției care premiază influencerii de beauty și fashion din România

0

București, 12 aprilie 2018 – Digital Divas by AVON 2018, cea mai mare competiție ce premiază influencerii de beauty & fashion din România, invită toate persoanele pasionate de frumusețe să își voteze preferații până pe 15 aprilie 2018, ora 23:59.

Cine sunt jurații competiției care premiază influencerii de beauty și fashion din România

Votarea se realizează pe pagina evenimentului www.digitaldivas.ro și include categorii precum: Young Divas in Fashion Blogging și în Beauty Blogging, Most Active Fashion Blogger, respectiv Beauty Blogger, Best Women Websites, Best Newcomer on YouTube in Fashion & Beauty, Best YouTube Channel for Fashion & Beauty, Best Fashion Instagram Account, Best Beauty Instagram Account, Best Fashion Blogger, Best Beauty Blogger și People’s Choice Award.

În paralel, premiile vor fi jurizate și de un panel de specialiști, Digital Divas by AVON fiind singura competiție ce reunește un juriu format din peste 30 de personalități din industria de beauty, fashion, PR, marketing și online, printre care:

Alex Gâlmeanu – Fotograf, Alex Gâlmeanu Studio

Amir Doboș – Fashion Director, Cosmopolitan Romania

Ana Sipciu – Industry Manager, Google

Andreea Esca – Publisher, Alist Magazine

Andreea Raicu – Owner, Andreearaicu.ro

Andrei Iovu – Redactor-șef, Harper’s BAZAAR

Diana Colcer – Redactor-șef, Cosmopolitan

Diana Tofan  – Redactor-șef, Glamour

Domnica Mărgescu – Fashion Director, Elle Romania

Ileana Badiu – Owner, Super40

Ioana Ciolacu – Fashion Designer

Mara Coman – Redactor-șef, Marie Claire Romania

Raluca Hagiu – Redactor-șef, Unica & Owner, TheIdealist.ro

Robert Katai – Content Marketing Strategist, Bannersnack

Roxana Dobriță – Redactor-șef, Beau Monde

Rezultatul final va fi obținut din votul publicului (50%) și voturile juraților (50%), excepție făcând categoriile: AVON Awards for Social Causes (în care câștigătorul va fi desemnat de catre Avon în baza realizării unor campanii cu impact deosebit în comunitatea locală), Best Brand Endorser (în care câștigătorul va fi desemnat 100% în urma aprecierii unui juriu de specialiști în comunicare și marketing din companii și agentii) și People’s Choice Award (în care câștigătorul va fi desemnat 100% de votul publicului).

Gala Digital Divas by AVON are loc pe 24 aprilie 2018 la Palatul Bragadiru din București și aduce recunoaștere celor mai bune proiecte și celor mai implicațe personalități online din industria fashion & beauty. Evenimentul reprezintă cea mai mare gală de premiere a comunității online de fashion și beauty din România, ce oferă recunoașterea muncii și eforturilor depuse de influencerii pasionați de domeniu – fiind totodată singura în care și publicul larg votează, alături de un juriu format din peste 30 de specialiști din industrie.

Mai mult, din dorința de a sprijini dezvoltarea comunității online de beauty & fashion, în deschiderea Galei are loc conferința Digital Divas by AVON 2018 – ce aduce în prim plan experiențele comunității de fashion & beauty bloggers și oferă răspunsuri de la specialiști recunoscuți. Subiectele sunt variate, pornind de la modă și frumusețe, trecând prin artă și cultură și ajungând la media, social media sau marketing. Conținutul este exclusiv și vizează tendințele și oportunitățile de creștere pe care bloggerii le au astăzi.