Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare ASIA EXPRESS

Antena 1 a anuntat startul unui nou sezon Asia Express. De data aceasta emisiunea va fi prezentata de Irina Fodor, cea care a luat locul Ginei Pistol si in emisiunea Chefi la Cutite. Frumoasa vedeta va avea insa alti doi co-prezentatori.

Irina Fodor este unul dintre prezentatorii noulului sezon Asia Express, de pe Antena 1, showul fenomen care începe filmările în perioada imediat următoare. Vedeta a scris despre noua sa experienta si pe blogul personal: 

“În curând, voi pleca de acasă pentru două luni, pentru că rolul meu de prezentatoare va continua și în Asia Express, așa că o să încep să scriu aici despre experiențele pe care le vom trăi cu toții, pe măsură ce se vor desfășura. Dar, ca în cazul fiecărei povești, să începem de la momentul zero.

Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Adevărul e că, în perioada asta înainte de plecare, mi-a fost cel mai greu: tot timpul am fost împărțită între astea două sentimente: entuziasmul de a porni într-o aventură ca nici o alta, și frica de a fi departe de ai mei atâta timp. Fodorică mi-a dat curaj, și tot cu el am făcut planul de bătaie pentru perioada în care voi fi plecată. Chiar și așa, după ce am spus “Da”, au urmat muuulte nopți de insomnii și gânduri.

Apoi, a venit momentul când am făcut cunoștință cu concurenții, și energia lor m-a copleșit: curajoși, puși pe glume, plini de entuziasm și gata să facă față oricărei provocări. Știam că ei vor duce tot greul competiției, așa că m-am scuturat de toate gândurile mele și mi-am concentrat toată atenția asupra lor. La urma urmei, pentru asta sunt eu aici: să le fiu alături, să îi încurajez și să fiu atentă la nevoile lor.

Tot la întâlnirea asta am mai realizat ceva: neastâmpărul concurenților, sclipirea din ochii lor, emoția de început de drum, astea sunt lucrurile care te fac să îți dorești să iei și tu parte la aventură. Era exact felul în care i se schimba mimica lui Fodorică atunci când vorbea de lucrurile pe care le-a trăit în “Asia Express” cu Sorin, și care parcă mă făcea să îmi fie ciudă că nu am trăit și eu asta.” a scris Irina Fodor pe blogul personal.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular