Cine este Andi Constantin, “Burlacul” pasionat de fitness și un stil de viață sănătos

0

Andi Constantin este protagonistul emisiunii “Burlacul” difuzat de Antena 1. Tânărul, cunoscut deja din emisiunile Insula Iubirii și Survivor România, își caută de data aceasta aleasa în reality show-ul care a debutat deja pe micile ecrane. Pentru că Andi este în centrul atenției ne-am hotărât să vi-l prezentăm mai în detaliu.Iată cine este “Burlacul” Andi Constantin!

Andi Constantin are 29 de ani și s-a născut în orașul Băicoi, Prahova. De mai bine de zece ani trăiește în capitala țării și este pasionat de sport, fiind și multiplu campion la fitness la diferite categorii dar și antrenor. Tânărul a mai practicat karate, kick-boxing și kempo și a jucat fotbal timp de 11 ani.

Andi a recunoscut că suferit foarte mult pe vremea când avea doar 20 de ani, din cauza unei iubite iar dezamăgirea de atunci i-a influențat drumul în viață. Acum își dorește să își găsească jumatatea în emisiunea difuzată de Antena 1.

„ Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele’, spune burlacul, potrivit paginademedia.ro.

Andi este o persoană cunoscută deja în mediul online după ce a participat la emisiunile Insula Iubirii și Survivor. Are o mulțime de fani pe rețelele de socializare unde promovează sportul și un stil de viață sănătos.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.