Home / Fashion / Cindy Crawford, imaginea campaniei globale SS18 RESERVED

Cindy Crawford, imaginea campaniei globale SS18 RESERVED

Gigantul RESERVED anunță imaginea extrem de anticipată a colecției SS18, pe supermodelul legendar Cindy Crawford, crescând astfel moștenirea lor din ce în ce mai mare de campanii promovate de către cele mai cunoscute vedete iconice în modă.

Într-un ținut al viselor în culori pastelate, RESERVED aduce un omagiu deceniului decadenței, perioada anilor ’80, cu o campanie care o surprinde pe Cindy Crawford, modelul de excelență al anilor ’80, revenind la un moment în care totul era supradimensionat si nou-nouț: modă nouă, muzică nouă, tehnologie nouă. Campania ne transportă înapoi în timp, în epoca de aur a casetofoanelor, a fixativului și a telefoanelor mobile gigantice. O vedem pe Cindy dansând în suburbiile însorite, în strălucirea diafană a unui platou de filmare al unei telenovele de epocă și condusă într-un camion de către un invitat surpriză…

„Am fost foarte încântată atunci când mi s-a propus acest proiect. Mi-a plăcut conceptul campaniei, care surprinde nostalgia anilor ’80 într-un mod amuzant, cu totul nou. Chiar am ieșit din zona mea de confort cu toate scenele de dans. Costumul roz pe care îl port în campanie mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Cindy Crawford despre participarea în noua campanie RESERVED.

“I LOVE YOU CINDY” are o distribuție de excepție alcătuită din staruri și contribuitori de top. Regizată de Gordon von Steiner, distribuția o include pe Crawford, pe actorul Dacre Montgomery din Stranger Things, pe Eric Roberts și pe Tish Graves. Au contribuit unii dintre cei mai importanți oameni creativi ai industriei, Jay Massacret s-a ocupat de styling, coafura a fost realizată de Akki Shirakawa și machiajul de către talentata Isamaya Ffrench din Londra. Filmul de campanie extrem de stilizat aduce la viață lumea jucăușă și imprevizibilă RESERVED cu puterea ținutelor în prim plan.

About paginadelifestyle

Check Also

Designerul Diana Caramaci a lansat nouă colecție spectaculoasă! Mai multe vedete au fost prezente la eveniment

Designerul Diana Caramaci a lansat noua colectie Cosmic Ballerina SS 19,  in cadrul unui eveniment ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.