Cinci sfaturi de care să ții cont ca să nu dai bani mulți pe haine

0
Foto: Pixabay.com

Hainele noi sunt drăguțe, confortabile și te fac să te simți în al nouălea cer când le porți. Însă hainele noi sunt și extrem de scumpe. Dacă nu îți gestionezi așa cum trebuie „dragostea” pentru hainele noi, s-ar putea să rămâi foarte repede fără bani și, în plus, să te alegi cu niște datorii semnificative. Află, mai jos, cinci sfaturi care te vor ajuta să profiți la maximum de hainele din garderoba ta și, de asemenea, să economisești bani când îți cumperi niște obiecte noi de îmbrăcăminte.

Cumpără în extra sezon

Indiferent dacă o rochie elegantă sau o pereche de blugi mulați nu ar fi indicat să le cumperi în sezon, deoarece atunci vei plăti cel mai mult. Mai exact, dacă îți dorești anumite haine de vară, cumpără-le iarna. În schimb, dacă vrei să-ți înnoiești garderoba cu o geacă și cu niște pantaloni de schi, ideal ar fi să le cumperi vara.

Bazează-te pe magazinele tip outlet

Magazinele tip outlet sunt niște variante excelente pentru amatorii de reduceri, care-și doresc niste haine de calitate. Outleturile au niște oferte foarte bune de prețuri și, de asemenea, oferă mai tot timpul reduceri suplimentare. Dacă mergi pe varianta shoppingului dintr-un outlet, indicat ar fi să le iei în calcul doar pe cele cunoscute, care au un anumit renume în piață și comercializează produse de la branduri importante. Un dezavantaj major al magazinelor tip outlet este că hainele pe care le au la vânzare sunt din colecții mai vechi.

 Folosește-te de accesorii

Accesoriile reprezintă o variantă nemaipomenită dacă vrei să-ți readuci la viață hainele din garderoba ta și, astfel, nu mai este nevoie să-ți cumperi niște articole noi de îmbrăcăminte. Așadar, cumpără-ți niște accesorii care ți se potrivesc, cum ar fi niște coliere, brățări, cercei sau eșarfe și alătura-te hainelor tale preferate, astfel încât totul să se completeze perfect.

Mergi în magazine doar când ți-o poți permite

Alege să faci anumite cumpărături doar când ți-o permiți cu adevărat. Deși tentația unor noi cumpărături este foarte mare, ar fi o greșeală să-ți faci un card de credit doar ca să-ți reînnoiești garderoba. Totodată, chiar dacă nu-ți faci un card de credit, optează pentru niște obiecte de îmbrăcăminte pe care ți le poți permite.

Ai grijă de hainele tale

Una dintre cele mai simple soluții la care poți să apelezi ca să prelungești durata de viață ale hainelor din șifonierul tău este să le depozitezi cu grijă. Astfel, alege să împăturești puloverele și să așezi toate tricourile și cămășile pe niște umerașe rezistente.  De asemenea, când îți depozitezi hainele în dulapuri, încearcă să le lași suficient spațiu, astfel încât să „respire”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.