Chiara Ferragni va lansa o colecție de produse de make up

0
111
Foto: Instagram

Chiara Ferragni este cea mai cunoscută bloggeriță din toată lumea. 16 milioane de oameni o urmăresc pe Instagram, iar fiecare fotografie pe care o postează are mii de aprecieri.De-alungul timpului ea a devenit un influencer puternic în mediul online și de curând a decis să mai facă un pas important în cariera ei și își va lansa o colecție de produse de machiaj. 

Chiara și-a lansat blogul numit “The Blonde Salad” în urmă cu 10 ani, în 2009, pe vremea în care bloggingul încă nu era un fenomen, iar în timp acesta a devenit din ce în ce mai cunoscut. Acum The Blonde Salad este o revistă online de lifestyle cu o echipă editorială formată din mai multe persoane.

După ce a lansat mai multe colecții de îmbrăcăminte și a deschis magazine în orașe precum Milano și Paris, Chiara a anunțat că își va lansa și o linie de cosmetice. Vedeta a dezvăluit totul în cadrul unui eveniment de beauty.

Celebra italiancă și make up artistul ei, Manuele Mameli au organizat un masterclass numit Beauty Bites, unde ea și Manuele au  dezvăluit secretele machiajului impecabil al Chiarei. Tot în cadrul acestui eveniment Chiara a vorbit și despre niște produse de make up  pe care le va lansa în acest an, dar nu a dezvăluit mai multe detalii despre această colecție.

Evenimentul Beauty Bites a fost sponzorizat de Sephora și deja există zvonuri cum că viitoarea colecție de make up a Chiarei va apărea exclusiv în aceste magazine, la fel ca și cea a Rihannei.

Fanii de-abia aștepă această colecție, care cu siguranță va fi una reușită, la fel ca și colecțiile sale de îmbrăcăminte, care de cele mai multe ori sunt sold out imediat după lansare.