Cele mai stilate uniforme de stewardesa

0
Foto: zaman.ae

Admirate si ravnite, stewardesele au fost urmarite dintotdeauna pas cu pas oriunde ajung. Felul in care arata, in care se machieaza, coafeaza sau in care merg si zambesc este mereu analizat si sunt mii de femei in lume care isi doresc sa arate ca ele. Dar, desi toate sunt femei frumoase, uniforma companiei le ajuta uneori si mai mult sa isi etaleze atuu-urile!

Va prezentam un TOP 8 al celor mai stilate si elegante uniforme de stewardesa, conform CNTRAVELER! Iata ce au ales acestia! Va avertizam, companiile din Orient nu au prins TOP 8!

1 Vueling Airlines
Vueling – compania spaniola low-cost are doar preturi mici, nu si uniforme ieftine sau mai putin sofisticate. Astfel, compania a relansat de curand uniformele insotitorilor de bord si au ales un design elegant si practic. De admirat sunt culorile alese si esarfele!

2 Delta
Zac Posen este celebrul creator de moda care a imbracat vedete ca Rihanna sau Prima Doamna Michelle Obama. Cu o cariera de invidiat in lumea modei, acesta a creat uniformele insotitorilor de bord Delta Airlines si a ales o combinatie de culori deosebita: purpuriu, gri si rosu. Noile uniforme, care urmaresc sa aiba nu doar un dseign frumos ci si o buna functionalitate si confort, vor inlocui actuala uniforma din 2018 si vor fi purtate de toti cei 60.000 de cabin crew din Atlanta.

3 Virgin Atlantic

Uniforma eleganta si plina de stil a stewardeselor de la Virgin Atlantic porta semnatura Vivienne Westwood si pe langa stilul clasic si accesoriile retro, este si o uniforma eco-friendly, fiindca materialul ales este poliester produs din sticlele de plastic. Culoarea rosie este reprezentativa pentru companie, iar stewardesele reprezinta clar imaginea Virgin Atlantic.

4 Qantas
Martin Grant, unul dintre cei mai cunoscuti designeri australieni, s-a ocupat atent de uniforma stewardeselor Qantas. Mai ales dupa ce compania a dezvoltat un parteneriat cu Emirates. Acum era momentul ca uniforma Qantas sa se ridice la acelasi nivel si tocmai de aceea, noua creatie reprezinta un costum clasic, inchis la culoare, cu pete de culoare, care scoate in evidenta eleganta si simplitatea.

vezi mai mult pe www.cumajungistewardesa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here