Cele mai scumpe camere de hotel din România

0
Foto: calatorinbascheti.ro

Romania are poate cel mai bun raport pret calitate pentru cazari in Europa. Platim mai putin si primim mai mult, decat ni se intampla in alte tari. Dar nici gusturile exclusiviste si potente financiar nu au fost uitate de hotelieri. 

Vacanta inseamna rasfat si relaxare, pentru oricare dintre noi. Pentru unii e suficient sa stea intr-o piazzetta cu o bere in mana. Altii, insa, isi doresc ca macar o data pe an, sa aiba parte de un rasfat regesc sau pur si simplu asta e stilul lor de viata. Asa ca aleg sejuri scumpe si luxuriante. Iata care sunt, conform booking.com, cele mai exclusiviste posibilitati de cazare in Romania.

1. Suita Prezidential – Ramada Bucharest Majestic – Bucuresti

Pret: 3173 lei/ noapte ***

Ramada Majestic este unul dintre hotelurile emblema ale capitalei. Construit înainte de Primul Război Mondial, a fost gazda pentru actorii și recuzita Teatrului Național. Cladirea a fost bombardata de aviația americana în al Doilea Război Mondial, iar imediat dupa cadarea comunismului a devenit primul hotel din tara afiliat la brandul american Ramada.

Cladirea a fost platou de filmare pentru mai multe filme ale lui Sergiu Nicolaescu. Apartamentul exclusivist are 80 de metri patrati, mobilierul este clasic dar cu mult bun gust si este prevazut cu sistem Soundproofing, cel mai mai performant in materie de antifonare.

2. Sky Senior Suite, cu vedere la mare – Hotel Vega – Mamaia

Pret: 2100 lei / noapte

Hotel Vega, clasificat la cinci stele este unul dintre cele mai scumpe hoteluri de pe litoralul romanesc. Si el are o istorie mai veche. Construit la sfarsitul anilor ’70, hotelul Vega a facut parte din cel mai de succes complex turistic din statiunea Mamaia, din acea perioada. La fel ca si pentru alte hoteluri din zona si pentru acest hotel a urmat declinul, dupa caderea comunismului. El a fost redeschis in vara anului 2008.

3. Penthouse – Grand Hotel Belvedere – Brasov

Pret: 1867 lei / noapte

O alta oferta exclusivista vine din Brasov de la Grand Hotel Belvedere, care propune un penthouse de 40 de metri patrati. Dincolo de designul mobilierului, view-ul camerei este unul de senzatie.

Vezi continuarea articolului pe calatorinbascheti.ro