Cele mai romantice destinații pentru luna de miere în 2019!

Te-ai casatorit recent sau urmeaza sa faci acest pas in viitorul apropiat? Pe langa pregatirile de nunta trebuie sa te gandesti si la luna de miere. Avem pentru tine o lista cu cele mai romantice destinatii din lume!

Italia

Italia este pentru tinerii căsătoriți un adevărat loc al romantismului. Poți începe de pe coasta Amalfi care îți va face inima să cânte. Peisajele vă vor ține cu sufletul la gură. Vă puteți relaxa la plaja sau plimba pe străduțele întortocheate. O călătorie la Verona este obligatorie pentru romanticii incurabili. Dacă ești pasionată de modă, nu uita să treci și pe la Milano, dar nu-ți lăsa proaspătul soț să te aștepte prea mult prin magazine. Bineînțeles, Veneția nu este o destinație de ratat. 

Grecia

Fie că vreți să vă bucurați de natură sau să vizitați locuri istorice, Grecia este destinația potrivită pentru voi. Sute de insule vă așteaptă. Cele mai romantice sunt cunoscute a fi Santorini sau Kefalonia. Dacă sunteți aventuroși, puteți opta pentru locuri inedite, cum ar fi insulele Hydra sau Anafi, unde este interzis accesul cu mașina. Se ajunge cu ferry-boat-ul, iar transportul în interiorul insulelor se face cu măgăruși.

Scoția

Dacă nu căutați mare și soare, ci peisaje de vis și locuri încărcate de istorie, Scoția ar putea fi locul potrivit pentru voi. Străduțele din Edinburgh sunt pline de farmec. Castelul și golful vă vor încânta deopotrivă. Puteți vizita una din zecile de insule și chiar înnopta într-un mic castel. Există mai multe foste reședințe de nobili transformate în mici hoteluri. Nu uitați să vizitați Loch Ness, recomanda libertateapentrufemei.ro

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular