Cele mai neobişnuite obiective turistice din lume

0
163

O vacanta este o modalitate perfecta de a descoperi lucruri si locuri noi, asadar o calatorie are rolul de a ne imbogati. Atunci cand revenim din vacanta  ne place sa ne surprindem prietenii si familia cu impresii de calatorie. Pentru cei care doresc sa viziteze cele mai neobisnuite obiective turistice am intocmit o lista care sa le vina in ajutor.

Dealurile de ciocolata din Filipine

Aflate pe o insula mai putin cunoscuta din Filipine, dealurile de ciocolata reprezinta un obiectiv turistic de neratat. Acele mici formatiuni carstice de culoarea ciocolatei creaza un peisaj unic in lume. Aparitia acestora ramane insa un mister atat pentru turisti cat si pentru localnici. Nefiind intr-o zona promovata turistic, foarte putini stiu de existenta acestui loc, dar odata ajunsi aici nu veti regreta alegerea facuta.

Imagine similară

Padurea de Piatra din China

Ansamblul Shilin cuprinde mai multe formatiuni calcaroase ce dau impresia unor arbori pietrificati de aceea este cunoscut si sub numele de “padurea de piatra”. Desi zona este cunoscuta inca din vremea dinastiei Ming , a fost introdusa in Patrimoniul Mondial UNESCO abia in anul 2007. Daca sunteti curiosi sa vedeti “prima minune a lumii” nu ratati acest obiectiv inedit.

Imagine similară

Lacul Retba din Senegal

Lacul Retba este cel mai mare lac roz din lume, dar nu unicul. Culoarea inedita este data de o combinatie de microorganisme atrase de concentratia foarte mare de sare. Cea mai buna perioada de vizitare este sezonul uscat noiembrie – iunie atunci cand se evidentiaza cel mai mult culoarea roz.

Imagini pentru Lacul Retba din Senegal

Templul de Marmura din Ranakpur – India

Acest templu este un obiectiv inedit avand o arhitectura unica atat la exterior cat si in interior. Templul este sustinut de niste stalpi de marmura, fiecare gravat cu un alt motiv, astfel ca nu exista doi piloni la fel. Templul de marmura este unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din lume desi, nu poate fi datat cu exactitate. Aceasta capodopera arhitecturala merita sa fie trecuta pe lista obectivelor care trebuie vizitate.

Imagini pentru Templul de Marmura din Ranakpur – India

Muzeul Subacvatic din Mexic

Mexic gazduieste primul muzeu subacvatic din lume, o adevarata incantare pentru iubitorii de scufundari. Totul a inceput de la plasarea unor sculpturi pe fundul marii de catre un artist care si-a dorit sa iasa din anonimat. Felul cum se degradeaza si evolueaza fiecare sculptura creaza o imagine  spectaculoasa. Numeroasele statui in marime naturala, acoperite de alge sau corali sunt o atractie pentru tot mai multi turisti.

Imagini pentru Muzeul Subacvatic din Mexic

Acestea sunt doar cateva dintre obiectivele pe care nu trebuie sa le ratati. Daca v-am starnit interesul ne puteti contacta la numerele de telefon 0264 59 21 21, 0264 48 01 01 sau puteti vizita site-ul www.ztour-travel.ro .

Orice vacanta reprezinta medicamentul antistres natural iar noi suntem pregatiti sa il administram astfel la intoarcerea acasa sa aveti alt tonus si sa fiti mult mai pozitivi.

Z Tour …Intotdeauna la inaltime…Medicamentul antistres pentru tine….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here