Cele mai inspirate cadouri de Paște pentru cei dragi

0

Cadourile ideale sunt cele care corespund nevoilor și dorințelor persoanelor care le primesc. Pentru a cumpăra exact acele obiecte pe care și le doresc cei dragi, trebuie să îi cunoști foarte bine, să știi ce gusturi au și ce lucruri preferă.

Sună bine, dar nu este simplu. Nu mereu poți ști sau afla ce haine, accesorii sau gadgeturi își doresc cei dragi sau care sunt culorile preferate ale persoanelor din anturaj. Dacă nu îi poți trage de limbă ca să afli cât mai multe detalii chiar de la ele, nu îți mai rămânde decât să cumperi obiecte care sunt utile sau sunt pe gustul unui număr cât mai mare de persoane.

Având în vedere că Paștele este o sărbătoare religioasă, din care nu lipsesc simbolurile, cele mai reușite cadouri în această perioadă sunt cele care fac trimitere la simbolistica pascală. Dacă urmează să cumperi cadouri de Paște pentru cei dragi și îți lipsește inspirația, urmărește sugestiile noastre de mai jos:

Cadouri pentru Ea

Se știe că doamnele și domnișoarele sunt pretențioase când vine vorba de cadouri. Însă ele se confesează mai ușor, vorbesc mai mult despre ce le place și își doresc să aibă, dar sunt și mai deschise la lucruri noi. Dacă intenționezi să cumperi cadouri pentru reprezentantele genului feminin (mamă, prietenă, soră, cumnată, colegă etc.), poți lua în calcul următoarele opțiuni:

un suport foto, model iepurași, un set de decorațiuni-puișori (multicolori) sau un set props-uri foto Paște.

Cadouri pentru El

Tindem, în mod eronat, să credem că bărbaților le plac doar obiectele utile și gadgeturile sofisticate. Poți încerca de Paște să îi sensibilizezi cu un cadou cu tematică pascală, de care își vor aminti cu drag cel puțin și anul viitor, în aceeași perioadă: un set de lămpi solare Fairy Jars, cutii decorative din lemn cu tematică pascală, suporturi pentru lumânări cu design unic (de exemplu, tip chinezesc). Desigur, te poți gândi și la un cadou haios, cum ar fi decorațiuni de Paște pui Cool, cu ochelari și pălărie.

Cadouri pentru copii

Oferind celor mici cadouri cu jucăriile sau jocurile preferate, le vei câștiga afecțiunea garantant. Însă în perioada Paștelui, copiii sunt entuziasmați de obiectele care poartă amprenta sărbătorii, așa că le-ai putea oferi baloane în formă de iepurași, ouă din plastilină cu sclipici, iepurași decorativi, sau ceva mai practic, cum ar fi un set de pictură “Iepuraș”.

Cadouri pentru casă

Dacă în perioada Paștelui urmează să faci vizite unor prieteni ale căror gusturi nu le cunoști, cele mai potrivite cadouri sunt cele pentru casă. Și aici ne referim la decorațiuni în formă de iepurași, decorațiuni de tip “Welcome” (în care să se regăsească simboluri de Paște), ouă ceramice decorative, decorațiuni de grădină cu tematică pascală, seturi decorative pentru prăjituri, boluri sau tăvi cu imprimeuri/motive pascale.

Opțiuni variate ai și pentru prieteni sau cunoștințe și aici menționăm cadouri specifice de Paște, adică obiecte care să conțină motive, forme, imprimeuri, denumiri pascale. Astfel de obiecte poți cumpăra la târgurile de Paște, iar gama de produse este de regulă foarte diversificată: de la coșuri (în culori pascale, în formă de iepuri sau de pui etc.) pline cu bunătăți și până la cele mai interesente ouă decorative sau dulciuri.

Cumpărături inspirate și Paște fericit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.