Cele mai frumoase parcuri de distracții din Europa pe care trebuie să le vizitezi măcar odată în viață!

0

Colorate, zgomotoase, vesele si pline de insufletire, uneori adevarate minuni de tehnologie si arhitectura, parcurile de distractii au devenit o parte a vietii contemporane. Orice copil isi doreste sa mearga macar o data intr-un parc de distractii, iar fericirea de chipul unui copil, atunci cand i se indeplineste un vis, nu poate fi comparata cu nimic altceva. Copii sunt bucuria parintilor, de aceea fericirea acestora ar trebui sa fie prioritatea numarul unu.

O vacanta intr-un parc de distractii poate deveni o amintire de neuitat atat pentru copii cat si pentru adulti. Copiii au ocazia sa experimenteze lucruri noi iar parintii pot retrai momente dulci din copilarie.

DISNEYLAND RESORT


De departe cel mai cunoscut parc tematic al Europei, Disneyland Resort din Marne la Vallee/ Paris este compus din două parcuri: Disneyland Park şi Walt Disney Studios.
S-a deschis în anul 1992, replică a parcului original din California.
Are o suprafaţă totală de 56 hectare şi este împărţit în cinci zone tematice: Main Street, Fantasyland, Discoveryland, Adventureland si Frontierland.


Reprezintă visul oricărui copil sau adult prin multitudinea de experienţe pe care le puteţi încerca: în Discoveryland vă puteţi război cu extratereştrii sau chiar să faceţi o călătorie spaţială; în Frontierland vă teleportaţi în Vestul Sălbatic şi duceţi lupte teritoriale cu indienii; în Adventureland intraţi direct în ţinutul lui Indiana Jones şi participaţi la o serie de aventuri pentru a cuceri Insula lui Robinson Crusoe; Fantasyland este în special tărâmul prinţeselor şi al prinţilor, unde vă întâlniţi cu Alice din Ţara Minunilor, căpitanul Hook şi Peter Pan.
La Walt Disney Studios se reproduc fidel, printre altele, studiourile de film din Hollywood.

EUROPA PARK


Amplasat în Rust, este cel mai mare parc tematic din Germania. S-a deschis în anul 1975 şi se întinde pe o suprafaţă de 16 hectare.
Este împărţit în 17 zone tematice, care reflectă momente importante din istoria diferitelor ţări: Germania, Franţa, Italia, Elveţia, Grecia, Anglia, Rusia, Lumea copiilor, Regatul Minimoys, Pădurea Fermecată Grimm, Austria, Islanda, Portugalia, Spania, Tărâmul Aventurii, Olanda şi Scandinavia.

Image result for EUROPA PARK

PORTAVENTURA


Este un parc de distracţii (aventură şi acvatic) din Spania, Salou (Costa Dorada). Este cel mai vizitat parc din Spania. Parcul tematic vă invită să descoperiţi civilizaţia Chinei, Polineziei, Mediteranei, Mexicului şi al Vestului Îndepărtat.
Parcul acvatic vă invită la bălăceală. Pe o suprafaţă generoasă, de 9 hectare, aveţi o plajă frumos amenajată, piscine cu valuri, cascade, rafting pe râuri artificiale, lasy river.

LEGOLAND GERMANIA


Este un parc de distracţii construit în jurul sistemelor de jucării Lego, localizat între Munchen şi Stuttgart.
S-a deschis în anul 2002 şi de atunci atrage milioane de turişti anual.
Este împărţit în 7 zone tematice: Miniland, Imagination, Lego X-TREME, Knights` Kingdom, Adventure Land, Pirate Land şi Lego City.  Din lego sunt construite adevărate oraşe sau monumente. De asemenea sunt amenajate şi zone acvatice, un carusel, un tren care vă plimbă prin parc, un montagne russe. Cei mici pot experimenta plăcerea unei întâlniri cu dragonii sau piraţii.

TIVOLI GARDENS


Al doilea cel mai vechi parc de distracţii din lume (dupa parcul Bakken din Danemarca), s-a deschis în anul 1843 şi se află în Copenhaga.
Arhitectura parcului este inspirata din Orient şi se întinde pe o suprafaţă de 8.5 hectare.

Related image

GARDALAND


Amplasat lângă lacul Garda, în provincia italiana Verona, s-a deschis în anul 1975 şi se întinde pe o suprafaţă de 44 hectare.
Atracţia principală este reprezentată de aglomeraţia de “roller coasters” extreme. Copii se pot înscrie la Kung Fu Panda Academy sau se pot distra în castelele special construite pentru ei.

Ofertele pentru astfel de vacante sunt foarte variate de aceea consultantii de turism de la Z Tour sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi cu privire la alegerea unei vacante intr-un parc de distractii. Pana la sfarsitul lunii mai puteti beneficia de ofertele early booking , asa ca nu mai stati pe ganduri si faceti-le o surpriza placuta copiilor dumneavoastra.

BENEFICIATI DE MEDICAMENTUL ANTISTRES NATURAL PRINTRE PERSONAJE DE POVESTE, ROLLER COASTERE SI MACHETE LEGO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.