Cele mai frumoase modele de rochii pentru miresele anului 2016! Vezi care sunt tendinţele!

0

Uitaţi de rochiile de prinţesă dacă sunteţi mireasă în acest an! În 2016 simplitatea este la modă! Dacă sunteţi în căutarea rochiei perfecte aflaţi că tendinţele sezonului vorbesc despre nuanţe diafane şi piese cât mai lejere, dar foarte elegante în acelaşi timp.

2016 a venit cu mari schimbări în ceea ce priveşte tendinţele în materie de rochii pentru mirese. Dacă vă număraţi printre tinerele care se căsătoresc în acest an trebuie să ştiţi că nu se mai poartă rochiile de tip prinţesă. Anul acesta optaţi pentru ceva lejer, dar elegant.

Rochiile vaporoase, cu broderii lucrate manualşi accesorizate fin cu perle şi cristale sunt în trend. Renunţaţi şi la banalul alb, pentru că este demodat! În plus, tendinţele vorbesc despre nuanţe diafane.

collage2

collage1

“Miresele anului 2016 caută rochii sofisticate dar în acelaşi timp lejere. Ne îndepărtăm încet-încet de la albul acela pur şi căutăm materiale în nuanţe de roz pudrat şi crem. De aceea nu se mai caută rochiile banale, ci cele mai elegante, iar eleganţa înseamnă culori diafane.

Se poartă foarte mult rochiile vaporoase,  cu mătase naturală şi cu diferite broderii manuale.” ne  spune Anca Dobrău, managerul de vânzări al magazinului Natalia Vasiliev Cluj Napoca.

collage4

collage3

Magazinele Natalia Vasiliev creează rochii spectaculoase pentru orice mireasă. Totul ţine de gustul şi preferinţele tinerelor care se căsătoresc în acest an.

“Anul acesta se poartă în special rochiile lejere. Având în vedere că noi le confecţionăm la comandă după preferinţele şi dimensiunea lor, orice rochie este lejeră şi uşor de purtat. Bineînţeles, avem grijă ca rochia  să fie aşa cum au visat-o. ” ne mai povesteşte Anca Dobrău.

collage5

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.