Cele mai eficiente bibliorafturi si elemente de papetarie online

0

Biroul va este ticsit cu acte, hartii sau alte documente de valoare care nu va mai scapa de dezordine? Iata care sunt cele mai eficiente bibliorafturi pe care le puteti achizitiona online, la un pret modic.

Dezordinea poate fi un factor care ne influenteaza productivitatea si poate provoca irascibilitate, mai ales la locul de munca, cand suntem coplesiti de numarul documentelor pe care trebuie sa le organizam in functie de numar, culoare sau alfabetic. De aceea, pentru a evita astfel de neplaceri profesionale, e indicat sa fim bine organizati, mai ales cand vine vorba de acte sau documente. Solutia? Bibliorafturi sau alte elemente de papetarie online.

Unul dintre cele eficiente bibliorafturi pe care le puteti cumpara la doar 6 lei  este cel plastifiat, Alphaline, cu un cotor de 5 sau 7.5 cm, fiind locul ideal pentru dosare, acte ori alte documente. Fie ca e vorba de bibliorafturi  sau alte elemente de papetarie online, acestea va vor face ordine in viata.

Daca apreciati acele bibliorafturi cu margine metalica din carton rigid si rezistent, biblioraftul LEITZ A6 landscape este cel potrivit. Si nu uitati, aveti 5 ani garantie. Totusi, atunci cand nu doriti sa aveti biroul plin de documente, puteti opta pentru bibliorafturi suspendabile, precum Rado A4, multifunctionale, cu un cotor de 5.0 cm

Sau alte elemente de papetarie online pe care le aveti la indemana cu un simplu click sunt etichetele pentru bibliorafturi, care vin la un set de 10 bucati sau etichetele autoadezive in numar de 100/cutie.

Cand vine vorba de bibliorafturi eco-frendly la exterior, si hartie la interior, biblioraftul A5, plastifiat PP, cu un mecanism metalic de calitate, este varianta ideala.

Daca aveti o afinitate pentru bibliorafturi confectionate din carton rigid plastificat in interior (PP) si hartie alba in interior, care prezinta o muchie metalica la baza si mecanism nichelat pentru prinderea documentelor atunci nu trebuie sa ratati modelul A4, 5.0 cm, OPTIMA Basic.

Sau alte elemente de papetarie online dedicate arhivarii sunt, de exemplu, bibliorafturi AURORA, cu margine A4, din carton reciclat cu eticheta pe cotor, care prezinta un mecanism metalic pentru prinderea documentelor.