Cele mai bune ștranduri cu apă termală din Transilvania unde te poţi relaxa vara aceasta

0

În Transilvania sunt numeroase locuri cu bazine care au apă care tratează numeroase afecţiuni. Iată care sunt cele mai bune locații unde te vei simți bine, cu siguranță vara aceasta!

BĂILE FELIX 

Ştrandul Felix din Băile Felix dispune de 6 bazine cu apă termală naturală: 2 bazine pentru copii unde temperature apei este 32-34 grade Celsius, 1 bazin cu valuri 1 bazin relaxare şi 2 bazine pentru toate categoriile, în acestea temperatura apei fiind între 34-36 grade Celsius.

Ştrandul Apollo este singurul ştrand public din Băile Felix care este deschis tot anul, indiferent de anotimp sau sărbatori. Dispune de un bazin acoperit şi 3 bazine exterioare cu apă termală. Ştrandul Padiş este unul din cele mai accesibile ştranduri publice din staţiune Băile Felix. Dispune de 3 bazine cu apă termală naturală, iar tarifele mici practicate oferă posibilitatea tuturor de a se bucura de efectele benefice ale apei termale din Băile Felix.

Turiştii care doresc să aibă parte de mai multă distracţie pot opta pentru Aqua Parcul President din apropierea Băilor Felix. Au la dispoziție 13 piscine interioare, 5 piscine exterioare, zonă de agreement pentru copii, tobogan interior şi exterior.

3felix

aqua zumba

NORD VEST TERMAL PARK

Ștrandul Nord Vest Termal Park din Satu Mare este cel mai pare parc termal din Nord-Vestul țării. Alei, copaci, vegetaţie, locuri răcoroase, terase, bazine pentru toate vârstele şi pentru toţi iubitorii de apă! Nisip, şezlonguri, muzică ambientală! Da! Aceasta este reţeta pentru o zi perfectă, iar toate aceste „ingrediente” le oferă cu drag şi ospitalitate ştrandul termal sătmărean – Nord Vest Termal Park. Ştrandul atrage ca un magnet oameni din întreg judeţul şi chiar din judeţele limitrofe. De ce? Răspunsul este simplu: apa termală face enorm de mult bine organismului.

Punctul de atracţie al Ştrandului Nord Vest Termal Park îl reprezintă bazinele, iar ştrandul sătmărean dispune de şase bazine şi un râu curgător de 274 de metri îi atrage nu doar pe copii, ci şi pe adulţi. Pentru cei mici funcţionează două bazine speciale, unul fiind pentru cei micuţi, cu o adâncime de 30 cm, iar celălalt pentru prichindeii măricei, adâncimea acestuia fiind de 60 cm.

IMG_61741

IMG_6153

BĂILE FIGA

Situată la 80 de kilometri de Cluj-Napoca, în județul Bistrița-Năsăud, stațiunea Băile Figa a devenit tentantă chiar și pentru clujeni, care făceau vara trecută cozi imense la intrarea în modernul ștrand.  Accesul la Băile Figa poate fi făcut de pe Drumul European 17 și se află la o distanță de doar un kilometru de orașul Beclean și 35 de Bistrița.

Cu o piscină interioară, cu două bazine exterioare cu apă sărată și alte două cu apă dulce, cu tobogane, un râu leneș și numeroase locuri de plajă, stațiunea balneară își așteaptă vizitatorii.

baile-figa

baile-figa-3

Vezi mai mult pe voceatransilvaniei.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.