Cele mai bune destinații de shopping în Europa

0
189

Cine nu visează la o vacanță relaxantă prin shopping? Dacă vă gândiți să plecați într-un weekend de cumpărături, vă prezentăm cele mai bune destinații în acest sens. Iată care sunt cele mai bune locații de shopping din Europa!

PARIS

Parisul este recunoscut drept oraș de referință atunci când vine vorba de shopping. Galeriile Lafayette sunt celebre pentru diversitatea de lucruri ce pot fi achiziționate de aici. Galeriile se laudă cu încasările de peste 1 milion de euro anual.

The flagship store of Galeries Lafayette in Paris is a 10-story department store. It is located at 40, boulevard Haussmann, in the IXe arrondissement. -  Le magasin phare des Galeries Lafayette ˆ Paris est un magasin de 10 Žtages dŽpartement. Il est situŽ au 40, boulevard Haussmann, dans l'arrondissement IXe.

BARCELONA

La Roca Village și Las Rozas Village  de lângă Barcelona sunt cunoscute pentru outlet-urile “ de lux” din Spania. Aici puteți achiziționa haine de la designeri celebri la prețuri bune. De altfel, întreg orașul Barcelona este plin de magazine pentru toate gusturile.

LaRocaVillage

MILANO

Milano , celebra capitală a modei, nu se putea sa nu fie inclus între locurile potrivite pentru shopping din Europa. De aici pornesc și trend-urile în modă astfel ca și tarifele sunt pe măsură. După o zi de shopping în Milano sigur veți pleca acasă cu multe bagaje.

Shopping-in-Milan-at-Gallerie-Vittorio-Emanuele-II

VIENA

Karntner Strasse este o stradă pietonală din Viena cunoscută pentru shopping. Aici se găsesc magazine dintre cele mai diverse , astfel că oricine, oricăt de pretențios ar fi găseste aici ceva pe placul său. De asemenea tot în Viena găsiți Shopping Center Sud și Shopping Center Nord sau celebrul outlet Parndorf.

viena

LONDRA

Harrods din Londra, cel mai mare si mai cunoscut “ Magazin” din Europa. Când ajungeți aici aveți grijă la ținută având în vedere că exista un dress code astfel că angajații au dreptul să vă refuze intrarea. Dacă totul decurge bine, veți avea parte de o seasiune de shopping excelentă.

harrods-feat

Programați-vă chiar acum o vacanță de shopping într-un oraș european. Pentru mai multe detalii accesați www.ztour-travel.ro sau sunați la numerele de telefon: +40 264 592121; +40 264 480101; +40 722 240201;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here