Home / Media / Cel mai urmărit serial din România. Producția are peste un milion de fani zilnic în fața televizoarelor!

Cel mai urmărit serial din România. Producția are peste un milion de fani zilnic în fața televizoarelor!

Românii sunt amatori de seriale.  Doar o singură producție televizată are peste un milion de fani, zilnic în fața micilor ecrane. Este vorba despre serialul “Patria mea ești tu”, unul dintre cele mai urmărite filme, după “Suleyman Magnificul”.

In fiecare seara,in Prime Time, serialul “Patria mea esti tu!” pozitioneaza Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania.Conform datelor furnizate de Kantar Media, productia s-a clasat pe locul secund, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si in randul populatiei de la orase. Miercuri, pe parcusul celor trei ore de difuzare, audienta medie pe minut inregistrata de Kanal D a fost de aproape un milion (898.000) de telespectatori .

In intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a inregistrat 5,4% rating si 12,1% cota de piata, pe targetul All Urban, si 5,0% rating si 11,3% cota de piata, pe targetul National. In minutul de maxima audienta, atins la ora 20:49, serialul “Patria mea esti tu!” a adunat in fata micilor ecrane 1.129.000 de fani.

Serialul este unul dintre cele mai îndrăgite producții difuzate la Kanal D. Un succes fulminant a avut și “Suleyman Magnificul” dar și recent difuzatul serial “Bahar-Viață furată”.

About paginadelifestyle

Check Also

Cătălin Cazacu a început filmările pentru CASH TAXI! Ce spune sportivul despre noua emisiune

Catalin Cazacu se pregătește pentru debutul său în televiziune! Sportivul este purtat intr-un carusel al ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.