Cel mai spectaculos resort din Antalya își deschide porțile pe 1 iulie! Rixos World vine cu un nou concept pentru turiști! FOTO

0

La 27 de km de aeroportul din Antalya, în Belek se află cel mai spectaculos resort din Turcia. Este vorba despre Rixos World, numit și “The Land of Legends”, care se deschide în mod oficial pe 1 iulie. Atracția turiștilor se anunță a fi waterpark-ul numit Aqua World, iar din 2017 se va deschide și parcul de distracții din cadrul resortului.

Rixos World Parks & Entertainment s-a născut dintr-o colaborare între Rixos Hotels și Dragone Productions (firma celebrului creator de spectacole și evenimente Franco Dragone).

Având o suprafață totală de 17000 mp,  Rixos World, The Land of Legends este format dintr-un hotel de lux de cinci stele, waterpark-ul Aqua World și două zone de cumpărături, numite Shopping Avenue.

rixos-world-hotel-parks-entertainment

O lume magică pentru turiști

Încă de la intrarea în Rixos World turiștii pășesc într-o lume magică. Resortul are fântâni pline de lumină și culoare, piscină interioară semi-olimpică, un centru de spa& fitness “state of the art”, shuttle service gratuit între parcuri (tematic și aqua).

De asemenea, aici există un Village Park situat înainte de intrările în Aqua World și Theme Park, deschise atât clienților hotelului cât și publicului larg, unde vor avea loc concerte și festivaluri, un Mystical Castle al cărui turn cu ceas este înalt de 80 m și de unde se poate admira panorama (de la 42 m sau 60 m), un mall pe mai multe etaje și magazine de lux.

wave-shock_1Aquapark-ul are 55 tobogane de apă, o piscină cu valuri artificiale, cinema 5D, plaje cu nisip alb și palmieri, water coaster (un fel de roller coaster care interacționează cu apa în anumite momente).

Turiștii vor putea intra și la spectacolele din cadrul Animal Park-ului care dispune de 1500 locuri.

Aici vor avea loc diferite show-uri cu delfini, balene, foci, pinguini și tigri, iar doritorii vor putea înota cu delfinii.

delfini

Există și o zonă de “Ladies Only Park” (unde sunt admise doar femeile plus copii de până la 7 ani, însoțiti de mamele lor) cu 17 tobogane de apă, râu leneș, piscină și nisip.

În cadrul resortului este amplasat și un restaurant de lux cu atmosferă de cavernă în care se va putea servi cina alături de un mare acvariu populat cu diverse specii de rechini. De asemenea se va putea face și “Ocean Safari” (înot cu mască în piscina-acvariu în care se află pești).

snorkelling_1

Parcul tematic va fi deschis în 2017 și va avea 5 secțiuni: Legends Lake (Lacul Legendelor – cu atracții în jurul lacului, fântâni cu joc de lumini și culori)

The Enchanted Forest (Pădurea Fermecată – plină de culoare, cu căsuțe, turnulețe, balcoane, fântâni și un copac povestitor)

Adventure Mountain (Muntele Aventurii – cu omagiu adus elementului focului și atracții precum Rapid River Ride și Aztec Fire Canyon Coaster)

The Jungle Exploration (traversarea aeriană a junglei cu explorarea de sus a unor locuri precum Istanbul, Efes, Pamukkale, partea veche din Antalya numită Kaelici, palatul Ishak Pasha și Konya)

 The Ocean Encounter (Întâlnirea cu Oceanul – cu omagiu adus elementului apei printr-un teatru 5D care imerseaza virtual vizitatorii într-un tărâm sub mări, cu povești despre comori scufundate și uriase creaturi din adâncuri și un Water Coaster numit River of Stars – râul de stele).

rixosss

rixos entertainment

Design colorat, vesel și jucăuș

Întreg resortul este extrem de colorat în interior. Aici se găsesc mai multe zone de relaxare, mai multe spații de joacăpentru copii, un spa cu servicii de înaltă calitate și restaurante specifice.

Toate acestea au fost gândite într-un design vesel și jucăuș, astfel încât niciun turist să nu se plictisească nici măcar atunci când ia masa de prânz.

1

2

RIXWOR___54208

4

3

5

Camere și apartamente spectaculoase

Camerele și apartamentele din cadrul hotelului Rixos World sunt absolut senzționale, proiectate cu fantezie și dotate cu elemente tehnologice moderne, precum Playstation și dual screen LED TV (joc PS + post TV simultan pe ecran).

Cele peste 500 de camere din resort sunt gândite special pentru copii, fiind extrem de colorate, cu soldăței romani pe pereți.

CAMERA3

Tipurile de camere pentru care se pot face rezervări sunt: Economy Room Without Balcony, Deluxe Room Rixos World View, Suite Rixos World View Without Balcony, Suite Rixos World View Mainbuilding, Grand Suite Rixos World View, Terrace Suite Rixos World View si Deluxe Room Connection Rixos World View, Presidential Suite.

În fotografiile de mai jos se află una dintre cele mai spațioase apartamente din cadrul resortului.

AP1

A2

AP2

Află mai multe despre Rixos World pe site-ul www.prestige.ro 

Intră în orice agenție de turism din țară și rezervă ofertele speciale spre Antalya, vacanțe garantate de Prestige Tours powered by Calypso!

 

cover rixos

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.