Cel mai simplu exerciţiu care te ajută să slăbeşti

0
Foto: unica.ro

Un exercițiu simplu, care promite să te ajute să slăbești fără să te înfometezi ori să transpiri la sală, face furori pe internet. A fost creat de un medic japonez și nu durează mai mult de 5 minute.

Dacă vrei să slăbești, medicul japonez Fukutsudzi susține că a găsit cea mai simplă și comodă metodă, potrivit healthandhomeremedies.com. Înainte să te apuci de acest exercițiu, ai nevoie de un prosop mare, o sfoară și o suprafață întinsă.

Ce trebuie să faci

1. Rulează prosopul și leagă-l bine cu bucata de sfoară. Întinde-te pe podea și pune prosopul sub tine, în zona lombară, în regiunea de sub buric. Asigură-te că prosopul e un pic mai lat decât spatele tău.

2. Desfă picioarele la o distanță egală cu a umerilor, apoi rotește ușor tălpile spre interior, astfel încât degetele mari să se atingă.

3. Întinde mâinile deasupra capului și ține palmele în jos, într-o poziție în care cele două degete mici se ating.

 Deși pare simplu, medicul avertizează că nu este o poziție confortabilă. Trebuie să stai așa câte 5 minute, de trei ori pe zi. După ce ai terminat, nu te ridica brusc. Întoarce-te pe o parte, stai așa o perioadă, apoi ridică-te în picioare. Pentru că oasele și încheieturile devin inflexibile, trebuie să eviți mișcările bruște pentru câteva minute.

Cum te ajută acest exercițiu

Dr. Fukutsudzi este un expert în problemele oaselor din zona pelvină și a observat că principala cauză a depunerii de grăsime pe abdomen o reprezintă poziționarea incorectă a oaselor bazinului. Astfel, a creat această metodă care te ajută să scapi de centimetri în plus din talie.

La început, această poziție ți se va părea inconfortabilă și chiar dureroasă, însă cu timpul îți va fi mai ușor să reziști. Dacă suferi de afecțiuni ale coloanei, ar trebui să ceri sfatul medicului, înainte să incluzi exercițiul în programul tău zilnic.

Tratamentul este eficient și pentru ale zone. Pune prosopul sub piept, dacă vrei să îți ridici sânii, și sub coaste, dacă vrei să modelezi acea parte.

sursa:unica.ro

Sursa foto: 123rf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here