Cel mai mare eveniment de premiere a influencerilor de beauty & lifestyle din România va avea loc la Palatul Bragadiru

0

Pe 7 septembrie, la Palatul Bragadiru, începe cea de-a unsprezecea ediție Digital Divas, un eveniment de neratat dedicat creatorilor de conținut din domeniile Fashion, Beauty și Lifestyle.

Digital Divas, organizat de Evensys în colaborare cu AVON, partenerul fondator, este unul dintre cele mai așteptate momente ale anului, aducând în prim-plan personalități influente din mediul online românesc. Evenimentul atrage cele mai active figuri din lumea online-ului, prezente pe cele mai relevante platforme sociale ale momentului.

Gala de premiere are loc la ora 19:00 și recompensează cele mai influente voci din mediul online, în timp ce, începând cu ora 12:00, au loc conferințe susținute de creatorii de conținut, deschizând astfel oportunitatea tuturor celor interesați să participe la discuții actuale din universul influencerilor. Astfel, evenimentul oferă un amalgam perfect de cunoștințe, creativitate și inspirație de înaltă calitate.

În acest an, evenimentul se concentrează pe subiecte de mare interes pentru oricine este pasionat de mediul online. Printre vorbitorii acestei ediții se numără nume sonore precum Mimi (Content Creator), Maria Zvinca (Content Creator), Louis Florea (Dancer & Content Creator), Lorena Vișan (Content Creator), Octavian Gheorghe (Creative Director, GMP PR), Irina Manea (Content Creator), Valerie Lungu (Content Creator), Sînziana Iacob (Content Creator), Monica Munteanu (Marketing & PR Specialist), Georgiana Pană (Marketing Manager), Ana Nicolae (Head of Communication, AVON România & Moldova), Mira (Artist), Mara Coman ( Jurnalist, maracoman.ro), Emil Rengle (Dancer & Content Creator), Cristina Stănciulescu (Jurnalist, cristinastanciulescu.ro).

Gala de premiere Digital Divas Awards 2023, care începe la ora 19:00, adună comunitatea creatorilor de conținut din domeniile Fashion, Beauty și Lifestyle pentru a recunoaște și premia cei mai apreciați protagoniști online. An de an, acești influenceri de top urcă pe scenă pentru a primi recunoașterea publicului care i-a votat.

Pe lângă momentele pline de inspirație și spectacolul modei de pe scena galei, Digital Divas oferă o multitudine de oportunități pentru socializare cu celebrități din lumea modei și frumuseții, precum și cu personalități de seamă din industria online.