Cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume vine la Cluj în decembrie!

0

 

Celebrul patinator Evgeni Plushenko va oferi un show spectaculos pe gheaţă! Acesta se va afla la Cluj Napoca, împreună cu violonistul Edvin Marton, la spectacolul de patinaj artistic numit “Kings on Ice”. Evenimentul va avea loc înainte de Crăciun, iar biletele sunt deja disponibile. 

Kings On Ice” ajunge la Cluj după cinci ediţii desfăşurate la Bucureşti cu casa inchisă, fiind considerat cel mai renumit şi îndrăgit eveniment de gen din România. Publicul clujean îl va putea admira pe multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care, după luni intense de antrenament, va prezenta un program special, o compoziţie originală şi o compilaţie best-of a celor mai bune şi indrăgite momente din programele care l-au consacrat.

_Evgeni_Plushenko_of_Russia_gold_medal_in_Sochi_2014_068384_

Înainte de intrarea în scenă a “regilor gheții”, publicul ardelean va putea intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu multă emoție și bună dizpoziție, împreună cu doi dintre cei mai iubiți artiști români: Marcel Pavel și Paula Seling. Aceștia vor interpreta compoziții muzicale proprii dar și piese celebre dedicate sărbătorilor de iarnă.Concertul de colinde din deschidere este programat să inceapă la ora 20:00.

Alături de ei va fi şi celebrul violonist Edvin Marton, care va oferi un spectacol total cu vioara Stradivarius.

edvinmarton_youtube_cover_big2
Biletele pentru “Kings On Ice” variază între 95 și 495 RON și se găsesc la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, reteaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas, sau online pe eventim.ro.
Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.