Cel de-al 40-lea magazin KIK din România s-a deschis la Cluj

0

KIK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis primul magazin din Cluj.

Inaugurarea oficială a magazinului KIK din Cluj a avut loc marți, 30 iunie, în cadrul centrului comercial Winmarkt Big Mănăștur. Clienții au fost așteptați cu numeroase surprize, printre care reduceri de 10% la toate produsele. Noul magazin se află la etajul 1 și are o suprafață de peste 420 mp, vizitatorii având posibilitatea să aleagă dintr-o gamă variată de peste mii de produse.

Astăzi suntem foarte bucuroși să răspundem <Da!> numeroaselor invitații primite de la prietenii KIK din Cluj Napoca. Suntem încântați că astfel facem un prim pas important în județul Cluj, printr-o deschidere pe care am pregătit-o cu cea mai mare responsabilitate și cu toate măsurile de siguranță aplicate, așa cum i-am obișnuit deja pe clienții din toată țara. KIK este o destinație pentru întreaga familie și suntem convinși că produsele noastre vor fi pe placul celor care ne descoperă și în cel de-al 40-lea magazin din România”, declară Raluca Hartmann, Director General, KIK România.

Din grijă pentru clienți și angajați, primul magazin KIK din Cluj Napoca este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua KIK România:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;
  • Toți angajații cunosc si respecta măsurile de prevenție.

Acesta este al doilea magazin deschis de KIK România în anul 2020 –  în luna mai fiind deschis un nou magazin în Slatina –  compania continuând și în acest an planurile de expansiune.

Deja foarte cunoscut pe piața din Europa, retailerul de tip discount, KIK, comercializează atât îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, cât și decorațiuni interioare, cosmetice, jucării, papetărie și produse pentru animalele de companie la prețuri accesibile.

Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Pentru mai multe detalii, accesați www.kik.eu/ro/companie.