Ceașca de sănătate: Vinul de mandarine și portocale, un remediu pentru boli grave

0

Portocalele și mandarinele sunt un izvor de vitamine, de flavonoide și de beneficii. Preparatele naturale din aceste fructe, fără conservanți, pot înlocui cu succes cantități semnificative de medicamente recomandate de medicina alopată în tratamentul bolilor grave.

Aromatele mandarine conțin o cantitate semnificativă de flavonoide, substanțe care au proprietăți anticancerigene dovedite. Ele sunt antioxidante  și au puterea să oprească înmulțirea tumorilor. În același timp, aceste delicioase fructe exotice sunt o sursă importantă de vitamine A și B. O dietă bogată în mandarine poate să-l protejeze  pe consumator împotriva bolilor de inimă, a cheagurilor de sânge,  colesterolului rău, osteoporozei și hipertensiunii arteriale, boli frecvente în secolul nostru.

De asemenea, vitaminele din complexul B și potasiu, conținute de mandarine, previn boala Altzeimer și cataracta, boli specifice vârstei a treia. În același timp, conținutul de acid folic al mandarinei ( o vitamină B esențială pentru creșterea și dezvoltarea copiilor în perioada de sarcină).

citeşte mai mult pe click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here